Savski polumaraton 2016

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

10. Savski polumaraton održaće se u petak, 11. novembra 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Saveza atletskih veterana Srbije (SAVS), a u saradnji sa AK Veteran i Gerontološkim centrom - Dnevni klubovi Beograd.


Ovogodišnji Savski polumaraton, koji je ujedno i Otvoreno Prvenstvo Srbije za vterane,  održaće se na Savskom nasipu (Novi Beograd, blog 70) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova.

Programom Savskog polumaratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Polumaratonska trka 21,1 Km i  Trka zdravlja na 2 Km. Takođe, programom manifestacije, okupljanje takmičara i gostiju predviđeno je od 09:00 časova, dok je start trke predviđen je za 11:00 časova.

Pravo učešća na Savskom polumaratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: seniori, seniorke, veterani, M40, M45, M 50, M55, M60, M65, Ž40, Ž45, Ž50, Ž55, Ž60, Ž65. U trci zdravlja na 2 Km mogu da učestvuju takmičari oba pola i svih uzrasta od 8 do 88 godina starosti, uz plaćanje startnine u iznosu od 500 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Savskom polumaratonu obavljaće se na dan trke (11.11.2016.) u periodu od 09:00 do 10:45 časova.

Za najuspešnije takmičare/ke Savskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Pehari za pobednike u svim kategorijama; Medalje za prva tri takmičara/ke u svim kategorijama; Diplome za sve učesnike koji istrče trku zadovoljstva; Novčane nagrade za pobednike u apsolutnoj kategoriji m/ž; Novčana nagrada za obaranje rekorda  u apsolutnoj kategoriji m/ž.


Napomena: * Svi takmičari nastupaju na sopstvenu odgovornost. * Za maloletne takmičare odgovorni su oni koji ih dovedu. * Vremenski limit polumaratona je 2,5 sati, a trke zadovoljstva 30 minuta. * Obe trke, polumaraton i trka zadovoljstva, odvijaće se na ravnoj asfaltnoj stazi na savskom nasipu u dva smera (do okretnice i nazad do cilja).

Program manifestacije:

  • 09:00 - Okupljanje takmičara i gostiju
  • 09:00 - 10:45 - Prijavljivanje takmičara/ki i podizanje startnih brojeva.
  • 11:00 - Start trke

Više informacija o Savskom polumaratonu možete dobiti putem telefona 011 26 62 475 i 064 21 04 459 (Nedeljko Todorović), 062 86 33 974 (Vukosav Treblješanin).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.11.2016. do 11.11.2016.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Savski polumaraton 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Savez atletskih veterana Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...