x

Otvoreno prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju 2016

Otvoreno prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju 2016 Autorka fotografije: Eva Stankov

6. Otvoreno prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju održaće se u nedelju, 06. novembra 2016. godine, na Fruškoj Gori, u organizaciji ARK Fruška Gora i OAK Novi Sad.


Ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Fruške Gore u planinskom trčanju održaće se na Fruškoj Gori, sa startom kod planinarskog doma “Zanatlija” na lokalitetu Glavica, u 11:00 časova, gde će se ujedno nalaziti i cilj trke.

Programom Otvorenog prvenstva Fruške Gore u planinskom trčanju predviđeno je održavanje sledećih trka: Trka na 4,8 Km; Trka na 9,6 Km. Takođe, programom manifestacije, start trke na 4,8 Km predviđen je u 11:00 časova, dok je start trke na 9,6 Km predviđen u 11:20 časova.

Pravo učešća na Otvorenom prvenstvu Fruške Gore u planinskom trčanju imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: seniori (od 18 do 39 godina), seniorke (od 18 do 39 godina), veterani (od 40 na dalje), veteranke (od 40 na dalje), apsolutno muška, apsolutno ženska, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 900 dinara (9 eura).

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Otvorenom prvenstvu Fruške Gore u planinskom trčanju obavljaće se do 27.10.215. godine, putem online formulara na sajtu trka.rs

Za najuspešnije takmičare/ke Otvorenog prvenstva Fruške Gore u planinskom trčanju predviđene su sledeće nagrade: Pobednicima u apsolutnoj kategoriji i po kategorijama biće uručeni poklon paketi sponzora i medalje.

Napomena:
* Staza je kružna, sve vreme se trči kroz šumu.
* Podloga je zemljana Dužina kruga je 4.8 km sa visinskom razlikom od  +/- 280m.
* Vremenski limit za trku na 4.8km je 1 sat, a vremenski limit za trku na 9.6km je 2 sata. * Kotizacija za trku: 900 din / 9 evra: 01.09 – 15.09., 1000 din / 10 evra: 16.09 – 30.09., i 1100 din / 11 evra: 01.10 – 15.10.

* Kotizacija uključuje: startni broj i elektoronsko merenje vremena, elektornsku diplomu, promo majicu trke, bandana, okrepu na stazi i okrepu na finišu trke, krofne posle trke.

* Učesnici mlađi od 18 godina na dan trke trebaju da prilože  potvrdu odobrenja od roditelja za učestvovanje na trci.
* Svaki učesnik je dužan da potpiše izjavu o odgvornosti učesnika na sam dan trke prilikom preuzimanja startnog paketa.
* Korišćenje planinarskih štapova  dozvoljeno je samo planinarima koji planiraju da prepešače stazu u navedenom vremenskom limitu.
* Učesnici su dužni da ne ostavljaju otpatke za sobom na samoj stazi. Na cilju biće postavljene kese za smeće gde će učesnici moći bacati otpatke. Ukoliko se učesnici ne pridržavaju pravila o odlaganju smeća sudija ima pravo da ih disfalifikuje sa trke.
* Događaj će se održati bez obzira na vremenske prilike. Ukoliko zbog vremenskih neprilika sigurnost učesnika može da bude ugrožena, organizator zadržava pravo da odloži start trke ili ceo događaj za drugi datum.
* Registracija za samu trku znači da su učesnici saglasni sa pravilima trke i sa promenama u organizaciji trke u slučaju da do toga dođe.

Program manifestacije:
  • 11:00 - Start trke na 4,8 Km
  • 11:20 - Start trke na 9,6 Km
  • 13:00 - Svečana dodela nagrada i proglašenje pobednika

Više informacija o Otvorenom prvenstvu Fruške Gore u planinskom trčanju možete dobiti putem i-mejl adrese opfg@arkfruskagora.org.rs

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 06.11.2016. do 06.11.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Fruška Gora; OAK Novi Sad
Mesto: Fruška Gora
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://arkfruskagora.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...