x

Atletska trka Dame trče 2016

Atletska trka Dame trče 2016

3. Atletska trka Dame trče održaće se u subotu, 01. oktobra 2016. godine, u Somboru, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Somaraton, uz podršku Crvenog krsta Sombor, Triatlon kluba Sprint, Sportskog saveza Grada Sombora, a pod pokroviteljstvom Grada Sombora.


Ovogodišnja atletska trka Dame trče održaće se na stazi pored Velikog Bačkog kanala u Somboru, sa početkom u 17:00 časova, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom atletske trke Dame trče predviđeno je održavanje trke na 5 Km, sa startom ispred gradskog kupališta “Štrand” na Velikom Bačkom kanalu u Somboru. Takođe, programom manifestacije predviđeno je i održavanje Trke za srećnije detinjstvo na 500 m koja je namenjena svim učenicima osnovnih škola.

Pravo učešća na atletskoj trci Dame trče imaće sve zainteresovane takmičarke koje se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnica za učešće na atletskoj trci Dame trče obavljaće se putem sajta www.somaraton.org.rs

Za najuspešnije takmičarke atletske trke Dame trče predviđene su sledeće nagrade: Pehari i pokloni partnera trke za tri najbrže takmičarke; Učesnička medalja i diploma za sve učesnice koje istrče bar jedan kilometar;


Napomena:
* Trči se po šetališnoj stazi pored Velikog Bačkog kanala.
* Trči se isključivo po stazi, trčanje po kolovozu je strogo zabranjeno.
* Start je ispred kupališta "Štrand" odakle trkačice trče prema Apatinskom mostu gde se pravi prvi okret i trči ponovo pored "Štranda" i nastavlja šetališnom stazom do njenog kraja gde se pravi drugi okret i trči ponovo do Apatinskog mosta gde se pravi treći okret i trči prema "Štrandu" gde je cilj i kraj trke. * Preuzimanje startnih brojeva i prijava biće omogućeno do pred sam start trke.
* Učešće je besplatno za sve učesnice. * Takmičarke trče na vlastitu odgovornost.

* Svaka učesnica, uvidom u svoje zdravstveno stanje i fizičku pripremljenost, na svoju odgovornost učestvuje u trci što je dužna na prijavnom listu i potpisati.
* Takmičarke mlađe od 18 godina, moraju imati pismenu saglasnost roditelja ili trenera.

Više informacija o atletskoj trci Dame trče možete dobiti putem i-mejla arksomaraton@gmail.com i somaraton@gmail.com

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 01.10.2016. do 01.10.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Somaraton
Mesto: Sombor
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.somaraton.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...