x

Balkanski šampionat u džet skiju 2016

Balkanski šampionat u džet skiju 2016 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

6. Balkanski šampionat u džet skiju održaće se u subotu i ndeljeu, 13. i 14. avgusta 2016. godine, u Boljevcima, u organizaciji Džet ski saveza Srbije (JSSS).


Ovogodišnji Balkanski šampionat u džet skiju održaće se na reci Savi kod nautičkog sela Biser u Boljevcima (Surčin), sa početkom u 12:00 časova.

Programom Balkanskiog šampionata u džet skiju predviđena su takmičenja širokog spektra sa mnoštvom kategorija za različite nivoe znanja – od potpunih početnika do profesionalnih vozača. Programom manifestacije, tokom takmičarskog vikenda, predviđeno je održavanje i III trke Nacionalnog šampionata Srbije u džet skiju, a posebna atrakcija takmičenja biće “Flajbord šou”.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da u subotu, 13. avgusta 2016. godine, u 12:00 časova, sekretar za sport i omladinu Grada Beograda - Slavko Gak svečano otvori 6. Balkanski šampionat u džet skiju.

Prva pojava džet ski (engl. jet ski) sporta je zabeležena u SAD-u početkom 80-ih godina prošlog veka, kada je uz veliku pomoć Kawasaki Motors Corp. osnovana United States Jet Ski Boating Association. 1982. godine Asocijacija menja ime u International Jet Sports Boating Association (IJSBA) – Međunarodna Jet Ski Asocijacija. Danas broji 84 zemlje članice, a naša zemlja je punopravni član od 1993. godine.
 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.08.2016. do 14.08.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Džet ski savez Srbije
Mesto: Boljevci (Surčin)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@jetskisavezsrbije.com
Web sajt: http://jetskisavezsrbije.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...