x

Svetsko Prvenstvo u tekvondou - forme 2016

Svetsko Prvenstvo u tekvondou - forme 2016

10. Svetsko Prvenstvo u tekvondou u formama (eng. pomsae) održaće se u periodu od 29. septembra do 02. oktobra 2016. godine, u Limi (Peru), u organizaciji Tekvondo federacije Perua u saradnji sa Svetskom tekvondo federacijom.


Ovogodišnje Svetsko Prvenstvo u tekvondou - forme održaće se u Nacionalnom sportskom selu Videna u Limi (Peru), u skladu sa pravilima Svetske tekvondo federacije (eng. World Taekwondo Federation - WTF).

Programom Svetskog Prvenstva u tekvondou - forme predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: “Priznata” takmičenja u formama (eng. Recognized Poomsae Competition) -  muškarci pojedinačno, žene pojedinačno, muškarci ekipno (3 takmičara), žene ekipno (3 takmičarke), par (1 muškarac + 1 žena); Takmičenje u formama slobonim stilom (Free Style Poomsae Competition) - muškarci pojedinačno, žene pojedinačno, par (1 muškarac + 1 žena), mešovita ekipa (5 takmičara sa najmanje 2 žene i/ili 2 muškarca).

Takođe, programom manifestacije, svečano otvaranje predviđeno je da se održi u četvrtak, 29. septembra 2016. godine, dok je svečano zatvaranje prvenstva predviđeno da se održi u nedelju, 02. oktobra 2016. godine.

Za najuspešnije takmičare/ke Svetskog Prvenstva u tekvondou - forme predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za prvo, drugo i 2 treća mesta u svim kategorijama; Diplome za takmičare/ke plasirane od 5. do 8. mesta u svim kategorijama; Trofeji za najboljeg takmičara/ku u svim disciplinama.

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.09.2016. do 02.10.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Tekvondo federacija Perua; Svetska tekvondo federacija
Mesto: Lima (Peru)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.worldtaekwondofederation.net
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...