x

Trka uz Avalski toranj 2016

Trka uz Avalski toranj 2016 Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

6. Trka uz Avalski toranj održaće se u nedelju, 29. maja 2016. godine, u Beogradu, u organizaciji Asocijacije sporta za Sve Srbije, Turističke organizacije Beograda, a pod pokroviteljstvom Atletskog saveza Beograda i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.


Ovogodišnja trka uz Avalski toranj održaće se na stepeništu Avalskog tornja na Avali u Beogradu, sa početkom u 10:30 časova.

Programom trke uz Avalski toranj predviđeno je održavanje takmičenja u trčanju uz stepenice u kategoriji muškaraca, žena, veterana i veteranki.

Pravo učešća na trci uz Avalski toranj imać svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: muškarci, žene, veterani, veteranke.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci uz Avalski toranj obavljaće se putem i-mejl adrese trkauztoranj@gmail.com i/ili na licu mesta, na startu trke, do 10:00 časova.


Za najuspešnije takmičare/ke trke uz Avalski toranj predviđene su nagrade u vidu Nike sportske opreme i Puma time satova.

Napomena:
* Trči po jedan takmičar na vreme.
* Učešće je besplatno.
* Obezbeđen je besplatan prevoz (polazak ispred Starog dvora u 09:15, povratak posle takmičenja, oko 13h)
* Obezbeđena okrepa RED BULL i zdravstvena zaštita

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.05.2016. do 29.05.2016.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Asocijacija sport za sve Beograda
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...