x

Zaposleni u SPD Radnički na edukaciji u eKG info data

Zaposleni u SPD Radnički na edukaciji u eKG info data Foto: SPD Radnički

U organizaciji Sportsko privrednog društva Radnički i gradske organizacije EKG INFO DATA se već mesec dana održava stručno usavršavanje radnika kadrovske i finansijske službe SPD-a u radu na računaru (MS office), a sve u cilju postizanja bolje efikasnosti u radu i poslovnih izazova koji stoje pred njima.

Edukacija se održava u prostorijama pomenute organizacije, a zaposleni su podeljeni u četiri grupe od po pet članova, od kojih su dve uspešno završile i položile zadatke koji su postavljeni pred njih.

Da bi izgradili uspešan sportski sistem čemu teži Sportsko privredno društvo Radnički, neophodna je stalna edukacija svih zaspolenih, kako bi imali veštine i znanja koja su neophodna za ovako dinamičan sistem. U proteklih mesec dana zaposleni SPD Radnički su usavršili svoja IT znanja kroz obuke realizovane u gradskom preduzeću eKG Info Data. Vrhunski sport mora da prati kvalitetna administracija i logistika, pa je zato pred zaposlenima SPD Radnički uvek zahtev da svoje zadatke sprovode tačno i brzo, a sve to u okviru pravila koje diktiraju sportski savezi i prateći zakoni, izjavio je generalni direktor SPD Radnički Bratislav Uraković.

Datum: 18.11.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...