x

Veliki esports spektakl na Games.con festivalu čeka na vas

Veliki esports spektakl na Games.con festivalu čeka na vas

Najveći sajam popularne kulture na Balkanu Games.CON nam se konačno vraća u svom punom sjaju, sa najbogatijim i najzabavnijim programom do sada. Na festivalu nas čeka mnoštvo sjajnih aktivnosti iz sveta video igara, filmova, serija, knjiga, animea, stripova i društvenih igara, ali Games.con ipak ne bi bio Games.con bez spektakularnih esports turnira!                                                    

                                          

Video igre su izvor velike zabave za sve uzraste, ali ako ste vešti gejmeri i imate takmičarski duh, zašto ne biste unovčili vaš talenat? E pa, na ovogodišnjem Games.con festivalu ponovo imate tu priliku! 


Prijavite se i takmičite se za vredne novčane nagrade od ukupnog nagradnog fonda u iznosu od 20.000 evra, a i poneko iznenađenje!


Tokom tri dana festivala održaće se preko 20 turnira koje su nam spremili organizatori Klan RUR, Fortuna Esports, Klikcon, EHLS i mnogi drugi! Biće tu ponešto za svakoga – od pucačina i MOBA, pa sve do borilačkih igara i fudbalskih simulacija. 


Pored esports turnira, čekaju vas i takmičenja u aktuelnim board igrama! Sigurni smo da će se na bogatom repertoaru pronaći igra koja baš vama leži! 


Ove godine nam se vraćaju mnogi klasični esports naslovi koje svi poznajemo i volimo, poput LoL-a, Mortal Kombata, FIFE i CS:GO-a, ali biće tu i nekih novina, kao što su Valorant i Overwatch 2. 


Pored ovih modernih igara, prisetićemo se i starih dobrih dana uz Counter Strike 1.6! Kako god okrenete, zabava za sve takmičare je zagarantovana!


U nastavku se nalazi raspored esports turnira za sva tri dana festivala! Za punu listu igara i informacije o prijavama posetite gamescon.rs!


Velika vrata Games.con-a otvaraju se u petak, 25. novembra u 10:00 sati ujutru!


Games.con čeka samo na vas! Vidimo se!


Datum: 17.11.2022. Autor: Ana Mate

PROČITAJTE JOŠ...