x

Udovičićeva čestitka bronzanoj bokserki

Udovičićeva čestitka bronzanoj bokserki

Srpska bokserka Jelena Janićijević, osvojila je evopsku bronzanu medalju za Srbiju, a ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić uputio joj je tim povodom lepu čestitku.


-Naša Jelena Janićijević osvojila je evropsku bronzanu medalju! Svaka čast, Jelena, pokazala si neverovatnu požrtvovanost i istrajnost i Srbiju i u boksu dovela do postolja Evrope! Srbija se ponosi tobom! Čestitke i tvom stručnom štabu i Bokserskom savezu Srbije na ovom izuzetnom uspehu! - napisao je u čestitci ministar Udovičić, koji pomno prati sve uspehe srpskih sportista.


Bokserski savez Srbije je ove godine itekako uspešan. Seniori imaju dve zlatne medalje sa Evropskog prvenstava u Jermeniji i sada Janićijevićka bronzu iz Budve. Sara Ćirković je najbolja omladinka Evrope, dominirala je i sve pobedila u aprilu na EP u Sofiji, a tu smo uzeli još srebro i bronzu u muškoj i bronzu u ženskoj konkurenciji (Rastko Simić, Marko Pižurica i Dragana Jovanović). Mladi seniori su u Poreču na EP osvojili tri bronze (Aleksandra Rapaić, Almir Memić i Omer Ametović), a nedavno je osvojena i bronza u muškoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu juniorski uzrast (Srđan Tomić).


Datum: 22.10.2022. Autor: Slobodan Đurić

PROČITAJTE JOŠ...