x

Prvotimci Radničkog na okupljanju B reprezentacije

Prvotimci Radničkog na okupljanju B reprezentacije Foto: SPD Radnički

San svakog deteta koje se bavi sportom je da uz postizanje vrhunskih rezultata, jednog dana obuče reprezentativni dres i stane pod nacionalnu zastavu. U porodici Rukometnog kluba Radnički je sve više igračica i igrača čiji je nepresušni talenat uz potvrdu vrhunskog i kvalitetnog rada na treninzima, zavredeo pažnju selektora nacionalnih selekcija u svim generacijama. 

Poslednji u nizu su prvotimci Dušan Kasalović i Luka Đerić, čije dobre partije nisu ostale neprimećene od strane selektora reprezentacije Srbije Tonija Đerone i koji su proveli tri dana na okupljanju B reprezentacije Srbije u Staroj Pazovi zajedno sa pomoćnim trenerom A selekcije Žikicom Milosavljevićem, šefom struke Radničkog. B selekcija je predvorje prvog tima i na našim momcima je da se predanim radom i zalaganjem nametnu i pokucaju na vrata A tima i tako postanu deo krema srpskog rukometa.

Ovog vikenda smo saigrač Luka Đerić i ja bili na okupljanju B reprezentacije Srbije, što nam predstavlja veliku čast, ali i obavezu u daljem nastavku karijere. Ogromno zadovoljstvo je bilo biti deo ovakvog skupa i što smo imali priliku da se pokažemo u najboljem svetlu i tako reprezentujemo svoj klub i grad. Ovo je bilo sjajno iskustvo i svakako nešto čemu teži svaki sportista, da postane reprezentativac Srbije i predstavljaće nam dodatni motiv i želju da još kvalitetnije radimo i treniramo kako bi jednog dana ostvarili dečački san i obukli dres sa nacionalnim grbom A reprezentacije, nije krio oduševljenje novopečeni reprezentativac Dušan Kasalović. 

Datum: 11.10.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...