x

Rukometašice Srbije otputovale na Trofej Karpata

Rukometašice Srbije otputovale na Trofej Karpata Foto: RSS

Rukometašice Srbije su nakon trenažnih aktivnosti u SC FSS u Staroj Pazovi otputovale na Trofej Karpata koji će se od 29. septembra do 1. oktobra održati u Bistrici. Na ovom međunarodnom turniru će osim Srbije i domaćina Rumunije učešće uzeti i selekcije Španije i Austrije.  


Rukometašicama će predstojeće utakmice biti odlična proba pred kontinentalni šampionat koji je na programu za nešto više od mesec dana. Evropsko prvenstvo čiji su domaćini Slovenija, Severna Makedonija i Crna Gora održaće se od 4. do 20. novembra, a naša selekcija će igrati u grupi B u Celju sa Švedskom, Danskom i Slovenijom.


Put Rumunije su krenule sledeće rukometašice: Nataša Ćetković (Vojvodina), Aleksandra Vukajlović (Minaur Baja Mare), Katarina Stošić (Alba Fehervar), Jelena Lavko (Dunarea Braila), Marija Agbaba (Bekeščaba), Jelena Đurašinović (Jagodina), Edita Nuković (Union Hale), Anđela Janjušević (Šiofok), Jovana Risović (Krim Merakator), Ana Kojić (Šiofok), Jovana Jovović (Budaorš), Aleksandra Stamenić (Kišvarda), Katarina Bojičić (Jagodina), Jovana Stoiljković (Šambrej TH), Dunja Radević (Jagodina), Dunja Tabak (Železničar), Kristina Liščević (Dunarea Braila), Marija Petrović (Glorija Buzau) i Kristina Graovac (Kišvarda).


Zbog povreda na Trofej Karpata nisu otputovale Jovana Kovačević i Nataša Lovrić. (Izvor: RSS)


Trofej Karpata

Četvrtak, 29. septembar

17:30 - Srbija - Španija

20:00 - Rumunija - Austrija


Petak, 30. septembar

17:30 - Austrija - Španija

20:00 - Rumunija - Srbija


Subota, 1. oktobar

17:30 - Srbija - Austrija

20:00 - Rumunija - ŠpanijaDatum: 28.09.2022. Autor: RSS

PROČITAJTE JOŠ...