Održan seminar rukometnih trenera Vrbas 2014

      
Regionalni seminar za rukometne trenere "Vrbas 2014" održan je danas u Vrbasu, u orginaciji Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Vojvodine . Prisutne na seminaru pozdravio je dr Saša Marković, predsednik zajednice rukometnih trenera Rukometnog saveza Srbije i Slobodan Višekruna, generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine, oni su pozdravili prisutne i poželeli im uspeh u radu.

Predsednik zajednice rukometnih trenera Vojvodine, Jovo Pavlov uručio je plakete onima koji su svojim rezultatima doprineli još boljoj poziciji rukometa. Jovo Pavlov, uručio je plaketu selektoru ženske rukometne reprezentacije Srbije, Saši Boškoviću, za izuzetan rezultat i doprinos i osvojeno drugo mesto na Svetskom prvenstvu u rukometu za žene, održanom u decembru prethodne godine u Srbiji. Drugu plaketu uručio je sportskom centru "Drago Jovovic", a plaketu je primio Dragan Momić, proslavljeni rukometni reprezentativac.

"Zadovoljan sam odzivom trenera, nadam se da će se i ubuduće nastaviti sa ovim okupljanjima. Na ovaj način želimo da teme budu podešene po tipu trenera koji učestvuju. Ovakva okupljanja pojeftiniće dolazak trenera. Troškovi su dosta manji i omogućavaju trenerima da prisustvuju stručnim seminarima koji će im pomoći u daljem radu i usavršavanju", istakao je Jovo Pavlov, predsednik zajednice rukometnih trenera Vojvodine.

"Zaista mi je čast i zadovoljstvo što sam deo ovog seminara. Pre 20 godina i ja sam krenuo ovako, jedan od prvih predavača u kampu koji se tada održavao u Aranđelovcu bio mi je Branislav Zeljković, koji je i danas predavač. Ovo je veliki uspeh i stojim na raspolaganju za dalji rad", rekao je Saša Bošković, selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije.

Na seminuru su obrađene teme Aktuelne tendencije u pripremi pravila igre, Živojin Stakić , Planiranje i programiranje treninažnog procesa, Aleksandar Brković,  Trening golmana, tehnika branjenja, Branislav Zeljković i  Obuka rukometaša za igru u odbrani, Goran Kurteš.


Datum: 25.02.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...