x

Sve spremno za spektakl: I Gasijev i Velč hoće pobedu

Sve spremno za spektakl: I Gasijev i Velč hoće pobedu Foto: BSS

Sve je spremno za profi boks spektakl u Beogradu. Odlična konferencija održana je u TC Galerija, gde su se velikom broju medija obratili akteri centralnog meča Murat Gasijev i Karlos Velč. Govorili su i srpski bokserski reprezentativci Vladan Babić i Jovan Nikolić, kao i ruski bokseri David Džukajev i Aslamabak Igidov.


- Prezadovoljan sam pripremama u Srbiji, zaista odličan ritam i poseban deo rada na Zlatiboru. Imao sam odlične sparing partnere na planini i jedva čekam da izadjem na meč. Pozivam Beograđane da u sredu od 18.00 dođu u Galeriji, na otvoren trening. A naravno i na mečeve u petak veče. Moj jedini cilj je pobeda a pokušaću da nokautiram rivala  - istakao je Gasijev.


Amerikanac Karlos Velč na konferenciju je stigao iz srpskog restorana gde je kako je rekao jeo srpske ćevape.


- Predivan grad, divni ljudi i hrana. Moram narednih dana malo da redukujem hranu, kako bi maksimalno spreman ušao u meč. Dugo nisam boksovao na otvorenom, čuo sam da se u ovom gradu prave spektakli. Meni je cilj da Amerikancima podarim pobedu - poručio je Velč.


Kapiten srpske reprezentacije Babić imaće meč protiv Janjanina iz BiH.


- Verujem da će se bokseri iz Srbije pokazati u najboljem svetlu u petak. Spreman sam za moj meč i učiniću sve da ga završim nokautom - istakao je Vladan Babić.


Spektakl od devet mečeva, u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i kompanije Patriot, zakazan je za petak 26. jul od 19.30 časova, na otvorenom, Plato iza Geozavoda (Beograd na vodi).


Datum: 24.08.2022. Autor: Slobodan Đurić

PROČITAJTE JOŠ...