Nove Energy boost patike za trčanje


Adidas je predstavio novu kolekciju revolucionarnih Energy BOOST patika za trčanje. Kolekcija za proleće/ leto 2014 donosi još unapređeniju verziju popularnog BOOST-a koji više nego ikad pruža neograničenu energiju potrebnu prilikom trčanja. Nova BOOST kolekcija odlikuje se paletom smelih i svežih boja u muškoj i ženskoj verziji patika.

Kolekcija za proleće/leto zadržava jedinstvena svojstva revolucionarnog modela - nove Energy BOOST patike su prilagodljive, reaguju na svaki pokret i nakon stotinu trčanja zadržavaju čvrstinu pružajući neponovljivo iskustvo trčanja.

Tajna ove adidas patike je u BOOST penastom đonu koji je uveo revoluciju u tehnologiju izrade sportske obuće. Meki i udobni jastučići, sastavljeni od hiljade jedinstvenh kapsula, pružaju veći povraćaj energije pri svakom koraku nego kod bilo kojih patika za trčanje koje se mogu kupiti.

Za razliku od standardne EVA pene, koja postaje tvrđa na hladnoći, a mekša na vrućini, BOOST  jastučići tri puta bolje podnose razliku u temperaturi i ne gube svoja svojstva. EVA pena brzo počinje da se lomi i puca, dok je BOOST đon veoma otporan. Energy Boost patike imaju specijalan spoljašnji zaštitni deo na peti koji prilikom trčanja drži stopalo u fiksiranoj poziciji i ne dozvoljava mu da klizi, čime se prilikom trčanja pruža osećaj veće stabilnosti na bilo kojoj podlozi.

Patike za trčanje bile su dizajnirane tako da omoguće ili udobnost ili maksimalnu brzinu, dok vam Energy BOOST pružaju i jedno i drugo. BOOST energetske kapsule pobeđuju sve izazove, na različitim stazama i razdaljinama, u svim vremenskim uslovima.

adidas je za sve fanove trčanja pripremio specijalno iznenađenje. Od 5. do 9. marta, posetioci Ušće šoping centra, u okviru Experience zone pored adidas brend radnje, moći će da učestvuju u zanimljivoj aktivaciji. Svi zainteresovani  ljubitelji adidasa imaće priliku da, na traci za trčanje testiraju sve  prednosti, udobnost i revolucionarni povraćaj energije Energy BOOST patike iz najnovije kolekcije za proleće/leto 2014.
Pored posebnog iskustva koje će učesnici imati priliku da dožive prilikom testiranja ovih patika, adidas je za njih pripremio i simbolične poklone iznenađenjaDatum: 04.03.2014. Autor: Tatjana Šakotić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...