x

Održan prvi trening adidas running tima na Adi Ciganliji

Održan prvi trening adidas running tima na Adi Ciganliji

Adidas running tim počeo je novu sezonu trčanja  u prirodi. Prvi trening održan je u subotu, 1. marta na Adi Ciganliji. Više od trideset ljubitelja trčanja, uz nadzor profesionalnih trenera uživalo je u trčanju na trim stazi popularne rekreativne zone u Beogradu. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih poklona i popusta od strane adidasa.

Pozivamo sve koji žele da budu deo adidas running tima, da nam se pridruže subotu 08.03., u 10.00 sati, na drugom treningu, koji će se održati na trim stazi Košutnjaka. Okupljanje će biti ispred Republičkog zavoda za sport, u ulici Kneza Višeslava 72.

Trkači se u prvoj fazi sezone pripremaju za beogradski maraton koji se, već tradicionalno, održava u aprilu. Prva grupa se priprema za stazu od 21 km, tačnije polumaraton, a druga grupa za "trku zadovoljstva" odnosno stazu od 5 km. Za sve trkače pripremljen je odgovarajući program kako bi se svakom individualcu pristupilo na najbolji mogući način i zajedničkim radom ostvario željeni rezultat.

Okupljanja i treninzi održavaće se redovno svake subote u isto vreme, na jednoj od tri trkačke lokacije u Beogradu: 25. maj, Ada Ciganlija ili Košutnjak. Ivan Miškeljin, jedan od najvećih stručnjaka za trčanje u Srbiji, pratiće rad i razvoj svakog takmičara pojedinačno, a redovnost na treninzima i izuzetni napredak biće posebno nagrađeni.

odrzan-prvi-trening-adidas-running-tima-na-adi-ciganliji-2.jpg

Svi koji žele da se pridruže adidas running timu i postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, sve informacije u vezi treninga i rasporeda mogu pronaći u okviru stranice http://www.facebook.com/adidasRunning/, kao i na tviter profilu @adidassrbija.


Datum: 06.03.2014. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...