Održan prvi trening adidas running tima na Adi Ciganliji


Adidas running tim počeo je novu sezonu trčanja  u prirodi. Prvi trening održan je u subotu, 1. marta na Adi Ciganliji. Više od trideset ljubitelja trčanja, uz nadzor profesionalnih trenera uživalo je u trčanju na trim stazi popularne rekreativne zone u Beogradu. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih poklona i popusta od strane adidasa.

Pozivamo sve koji žele da budu deo adidas running tima, da nam se pridruže subotu 08.03., u 10.00 sati, na drugom treningu, koji će se održati na trim stazi Košutnjaka. Okupljanje će biti ispred Republičkog zavoda za sport, u ulici Kneza Višeslava 72.

Trkači se u prvoj fazi sezone pripremaju za beogradski maraton koji se, već tradicionalno, održava u aprilu. Prva grupa se priprema za stazu od 21 km, tačnije polumaraton, a druga grupa za "trku zadovoljstva" odnosno stazu od 5 km. Za sve trkače pripremljen je odgovarajući program kako bi se svakom individualcu pristupilo na najbolji mogući način i zajedničkim radom ostvario željeni rezultat.

Okupljanja i treninzi održavaće se redovno svake subote u isto vreme, na jednoj od tri trkačke lokacije u Beogradu: 25. maj, Ada Ciganlija ili Košutnjak. Ivan Miškeljin, jedan od najvećih stručnjaka za trčanje u Srbiji, pratiće rad i razvoj svakog takmičara pojedinačno, a redovnost na treninzima i izuzetni napredak biće posebno nagrađeni.

odrzan-prvi-trening-adidas-running-tima-na-adi-ciganliji-2.jpg

Svi koji žele da se pridruže adidas running timu i postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, sve informacije u vezi treninga i rasporeda mogu pronaći u okviru stranice http://www.facebook.com/adidasRunning/, kao i na tviter profilu @adidassrbija.


Datum: 06.03.2014. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...