x

Pavlović vodi u Istru dobru šestorku

Pavlović vodi u Istru dobru šestorku

Radomir Pavlović, selektor reprezentacije Srbije u drumskom biciklizmu, povešće u u subotu 8. marta  u Istru reprezentaciju na dve trke  - "Trofej Poreč" 9. marta i etapnu od 13. do 16. marta "Istarsko proleće".

- U reprezentaciji su Miloš Borisavljević iz CCN Metalca koji je na osnovu odličnih prošlogodišnjih rezultata bio oslobođen izbornih trka, kao i petorica vozača koji su izborili mesto na izbornim trakama prošlog vikenda u Beogradu: Gabor Kasa olimijac subotičkog Spartaka, Marko Danilović, Stefan Stefanović i Jovan Zekavica iz čačanskog Borca kao  Marko Stanković iz kragujevačkog Radničkog.

Borisavljević je na pripremema u Istri, ostao je posle trke "Velika nagrada Izole" pre dve sedmice na kojoj je bio 88. "Trofej Poreča" sa izuzetno jakom konkurencijom je prva trka  u sezoni za reprezentaciju na kojoj možemo da osvojimo bodove za rang listu Evropa tura, jer  je u kategoriji 1.2. Etapna trka "Istarsko proleće" bodovaće se u kategoriji 2.2.

Očekujem dobre plasmane, pokazalo se na trkama u Beogradu da ima mnogo pozitivnih motiva, atmosfera je odična jer su biciklisti ozbiljno shvatili obaveze u reprezentativnoj majici - istakao je Pavlović.

Ivan Stević (OBK Beograd) je takođe oslobođen izbornih trka, ali je zamolio da ne učestvuje u Istri, jer ima poseban program sa svojim profesionalnim klubom rumunskim Tušnadom.

Prošle godine na "Trofeju Poreč" najbolji plasman, 17. mesto, ostvario je Jovan Zekavica


Datum: 06.03.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...