Pavlović vodi u Istru dobru šestorku


Radomir Pavlović, selektor reprezentacije Srbije u drumskom biciklizmu, povešće u u subotu 8. marta  u Istru reprezentaciju na dve trke  - "Trofej Poreč" 9. marta i etapnu od 13. do 16. marta "Istarsko proleće".

- U reprezentaciji su Miloš Borisavljević iz CCN Metalca koji je na osnovu odličnih prošlogodišnjih rezultata bio oslobođen izbornih trka, kao i petorica vozača koji su izborili mesto na izbornim trakama prošlog vikenda u Beogradu: Gabor Kasa olimijac subotičkog Spartaka, Marko Danilović, Stefan Stefanović i Jovan Zekavica iz čačanskog Borca kao  Marko Stanković iz kragujevačkog Radničkog.

Borisavljević je na pripremema u Istri, ostao je posle trke "Velika nagrada Izole" pre dve sedmice na kojoj je bio 88. "Trofej Poreča" sa izuzetno jakom konkurencijom je prva trka  u sezoni za reprezentaciju na kojoj možemo da osvojimo bodove za rang listu Evropa tura, jer  je u kategoriji 1.2. Etapna trka "Istarsko proleće" bodovaće se u kategoriji 2.2.

Očekujem dobre plasmane, pokazalo se na trkama u Beogradu da ima mnogo pozitivnih motiva, atmosfera je odična jer su biciklisti ozbiljno shvatili obaveze u reprezentativnoj majici - istakao je Pavlović.

Ivan Stević (OBK Beograd) je takođe oslobođen izbornih trka, ali je zamolio da ne učestvuje u Istri, jer ima poseban program sa svojim profesionalnim klubom rumunskim Tušnadom.

Prošle godine na "Trofeju Poreč" najbolji plasman, 17. mesto, ostvario je Jovan Zekavica


Datum: 06.03.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...