x

Počinje kupališna sezona na gradskim bazenima SPD Radnički u Kragujevcu

Počinje kupališna sezona na gradskim bazenima SPD Radnički u Kragujevcu

Zvanična kupališna sezona na gradskim bazenima SPD Radnički d.o.o. u Kragujevcu počinje u sredu 15. juna. Svim građanima na dan otvaranja, pored besplatnog ulaza na raspolaganju će biti i besplatne ležaljke i suncobrani, koje je ove godine SPD Radnički d.o.o. obezbedilo u dovoljnoj količini.

Ova vest sigurno će obradovati mnoge Kragujevčane koji planiraju da spas od letnjih vrućina potraže na omiljenom plivalištu u svom gradu. 

Kapija gradskih bazena biće otvorena svakog dana u periodu od 10.30 do 18.30 časova. Cena ulaznica iznosiće 300 dinara, dok će cena ulaznice od 16.00 do 18.30 časova iznositi 150 dinara. Kao i svake godine, na svim kulama oko bazena biće spasioci koji će brinuti o bezbednosti kupača.

Takođe, na gradskim bazenima će tokom čitave letnje sezone funkcionisati i posebna ambulanta zdravstvene zaštite, koja će biti spremna da pritekne u pomoć kupačima.


SPD Radnički d.o.o. poziva sve građane da 15 juna, spas od gradske vreline pronađu na gradskim bazenima u Kragujevcu, koji će i ove godine po svemu sudeći biti najatraktivnija destinacija za sve stanovnike našeg grada.

Datum: 13.06.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...