x

Strava objavila zvanično partnerstvo sa Tur de Fransom

Strava objavila zvanično partnerstvo sa Tur de Fransom

Strava, vodeća društvena platforma sa preko 99 miliona sportista i najveća sportska zajednica na svetu, objavila je trogodišnje partnerstvo sa Tour de France-om i Tour de France Femmes avec Zvift


Tradicionalna biciklističa trka Tur de Frans 2022 (Biciklistička trka oko Francuske) održaće se u periodu od 01. do 24. jula 2022. godine, u Francuskoj, u organizaciji Amaury Sport organizacije.


Tour de France i Strava su ispisali dugogodišnju zajedničku istoriju koja je prethodila ovom službenom partnerstvu. Strava je dugo bila omiljena digitalna platforma mnogih profesionalnih vozača, gde su postavljali svoje rezultate i delili ih sa navijačima, medijima i globalnom zajednicom sportista. U 2021., 72% biciklista sa Tour de France-a uplovdovalo je svoje rezultate na Stravi, a 62% etapnih pobeda sa Tura iz 2021. postavljene su na Stravi.


Sada, po prvi put ikada, Tour de France i Tour de France Femmes avec Zvift oživeće zvanično u aplikaciji Strava sa čvorištem sadržaja posvećenom "pričanju priče" o vozačima kroz njihove dnevne aktivnosti u okviru kojih će objavljivati i fotografije.


Dugoročno partnerstvo omogućiće Stravi da razvije nova i jedinstvena iskustva kako bi njena globalna zajednica sportista pratila uzbuđenja svake faze trke. Pored toga, navijači i vozači će moći da uđu u pojedinačne segmente i ponovo prožive vrhunske performanse dana.


Michael Horvath, izvršni direktor i suosnivač Strava, rekao je: "Mi smo oduševljeni što smo napravili dugoročnu saradnju sa Tour de France i Tour de France Femmes Avec Zvift. Zalažemo se za promovisanje jednakosti i uključenost u sport i čvrsto verujemo i podržavamo budućnost ženskog biciklizma. Tur je najgledaniji godišnji sportski događaj u svetu, a tri četvrtine prošlogodišnjih učesnika podelilo je svoje vožnje na Stravi. Ovo partnerstvo i budući događaji na Strava-i će doprineti povezivanju većeg broja vozača i navijača biciklista širom sveta na nove načine i inspirisati bicikliste bez obzira na pol, uzrast ili mesto življenja."


Strava partnerstvo takođe uključuje podršku letapedutourdefrance.com, jednodnevnom masovnom startu za 16000 vozača amatera. Manifestacije će se održati u Francuskoj 10. jula, i koristiće put/trasu kojom će ići i profesionalnih biciklista na Tour de France-u. Za više informacija: vvv.letapedutourdefrance.com.

(Izvor: letour.fr)


Datum: 23.05.2022. Autor: MS

PROČITAJTE JOŠ...