x

Rukometaši Radničkog protiv Vojvodine za prolaz u finale kupa

Rukometaši Radničkog protiv Vojvodine za prolaz u finale kupa Foto: SPD Radnički

Rukometaši Radničkog po svemu prikazanom ove sezone predstavljaju apsolutni hit na rukometnoj mapi Srbije. Osim drugog mesta na tabeli Arkus lige, po treći put u istoriji su izborili učešće na završni turnir kupa Srbije „Prof.dr Branislav Pokrajac“ koji će se održati u SRC Dubočica u Leskovcu 31. marta i 1. aprila. Voljom žreba i ovog puta puta će u prvom polufinalnom duelu ukrstiti koplja sa osmostrukim šampionom Srbije i višestrukim osvajačem kupa, ekipom Vojvodine u četvrtak 31. marta i pokušati da overe vizu za finale.

Počinje borba za trofej Kupa prof dr Branislav Pokrajac

Što se tiče Novosađana, reč je o najkvalitetnijem protivniku u ovom momentu u državi, sastavljenom od veoma kvalitetnih pojedinaca, sa velikim brojem igrača u rotaciji, naviknutih na osvajanje trofeja. Sigurno će i ovoga puta beskompromisno atakovati na još jedan pehar kupa i uveren sam da su spremni na sve kako bi došli do svog cilja. Svesni smo o kakvom je protivniki reč, još uvek nismo uspeli da izađemo na kraj sa tako jakim rivalom, međutim, verujem da moja ekipa ima kapacitet da ovoga puta iz susreta sa Vojvodinom izađe kao pobednik. Velika je šansa za ovu garnituru ljudi u kragujevačkom rukometu da naprave veliki iskorak i da klubu donesu toliko dugo čekani trofej. Rasterećeni, bez velikog pritiska i sa ogromnom verom i  željom idemo da uživamo i da se nadmećemo za trofej kupa Srbije! Prilika je za sve učesnike da od ovog dogadjaja napravimo spektakl i na najbolji mogući način predstavimo rukomet širem auditorijumu, izneo je očekivanja pred polufinalni susret sa ekipom Vojvodine, dominantni pivot Radničkog Veljko Davidović.

Početak utakmice je zakazan za 16:30, a pravdu će deliti sudijski par Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i  Srđan Milosavljević iz Zvečana.

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice :


Datum: 30.03.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...