x

Održana biciklistička trenig trka - Otvaranje sezone

Održana  biciklistička trenig trka - Otvaranje sezone

Blizu 50 biciklista iz CCN Metalca, Kragujevca, čačanskog Borca, niškog Železničara MBN, Partizana, Novog Pazara. okupilo se na trening trci  "Otvaranje sezone" u organizaciji kraljevačkog CCN Metalca na zahtevnoj stazi od oko 100 km od  Ružica Brda na starom putu za Čačak, preko Kaone, Guče, Jelice i Čačka ponovo do Ružica Brda.

- Napravili smo odličan trening sa veoma dobrim prosekom 40 km na čas i bez ikakvih problema završili trku. Zahvalio bih se za dobro obezbeđenju na motoru Peri Stojanoviću bivšem biciklisti kao i ostalim biciklističkim radnicima iz klubova Partizan, Železničar, Ciklomanije iz Kragujevca, Trnave iz  Novog Pazara i Borca kao i malobrojnim veteranima koji su došli da uveličaju druženje i učine trku još interesantnijom - kaže Radiša Čubrić šef struke u CCN Metalcu.

Dominirali su vozači CCN Metalca Miladinović, Čukić i Rajović, ali po obroncima brda Kaone i Jelice stalno sa njima su bili vozači Partizana Ambruš  i Ćatović, da bi se kasnije pridružili u borbu za visoke pozicije i vozači iz Železničara MBN i Borca.

Čubrić je po završtku dobio i informaciju iz Belgije gde je na jakoj juniorskoj trci startovala talentovana biciklstikinja CCN Metalca Jelena Erić:
- Solidno je počela belgijsko - holandsku turneju koja će trajati skoro mesec dana - obavestio je Čubrić.-  U belgijskom gradu Koksijede  u kružnoj trci na 40 km u konkureniji 78 juniorki zauzela 15. mesto i zadovoljna je, obzirom, kako mi je rekla, da je stigla u poslednji čast na start. Ispored glavne grupe bilo je deset takmičarki  u  begu. Na ovim trkama voziće  u dresu CCN Metalca i pokušavamo da sprovedemo na najedekvatniji način logistiku odlaženja na trke jer je  trenutno, bukvalno - sama. "Juri" sponzora koji će da joj pomogne  za troškove na trkama koje su od izuzetnog značaja za dalji tok sezone.Datum: 17.03.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...