x

Milijana Stošić produžila vernost Radničkom

Milijana Stošić produžila vernost Radničkom Foto: SPD Radnički

Srpski rukometni biser, mlada i supertalentovana Milijana Stošić (20) je prethodne sezone u dresu Radničkog iskazala svu raskoš svog talenta, dokazavši još jednom da će u budućnosti predstavljati udarnu pesnicu kragujevačkog superligaša i reprezentacije Srbije. Iako je zbog teške povrede i operacije kolena propustila tekuću sezonu, čelni ljudi RK Radnički nisu ni jednog trenutka imali dilemu da obnove saradnju sa sjajnim pivotom.

"Izuzetno smo zadovoljni produženjem ugovora sa Milijanom Stošić, koja predstavlja budućnost srpskog rukometa. Sledeće sezone ćemo imati respektabilan tim, za sam vrh tabele,  a ona će biti važan šraf u toj mašineriji", jasan je direktor RK Radnički Stavro Rašković.

Stošićeva je rukometom počela da se bavi u rodnom Beogradu gde je igrala za par klubova,  sezonu 2019-2020 je provela u francuskom Brestu, redovnom učesniku Lige šampiona, a u karijeri je prošla sve selekcije reprezentacije Srbije.

"Zadovoljstvo mi je što sam dobila novu šansu u Radničkom, nakon ozbiljne povrede koja se nažalost završila hirurškom intervencijom. Smatram da sam produženjeem ugovora sa Radničkim napravila pravi potez, od kog sam dobila vetar u leđa da nastavim dalje posle operacije kolena. Klubu dugujem zahvalnost na tome što su me podržali. Nadam se i očekujem da će ovo biti moja sezona kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou i da ću nastaviti tamo gde sam stala. Čvrsto sam uverena da ćemo ne samo ponoviti uspeh iz prethodne kad smo bile vicešampionke, nego da ćemo napraviti korak dalje i osvojiti titulu naredne sezone", izjavila je nakon potpisivanja novog, dvogodišnjeg ugovora Milijana Stošić.

Datum: 16.03.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...