x

Jelena Erić 11. na trci Heule provans open u Belgiji

Jelena Erić 11. na trci Heule provans open u Belgiji

Kraljevačka biciklistkinja Jelena Erić (CCN Metalac) osvojila je odlično 11. mesto u konkurenciji 80 biciklistkinja na trci "Heule provans open" u Belgiji.

Njen trener u CCN Metalcu Radiša Čubrić je zadovoljan:
- Ponovo je dobro vozila i postigla lep uspeh. Trijumfovala je svetska prvakinja iz Firence Dankinja Ameli Diderkson! Jelena je došla u prvoj grupi od 20 takmičarki, ali je probala u poslednjem krugu da iskoči iz grupe. Međutim, očigledno još uvek nije spremna za trijumf, što je i moglo da se očekuje,  jer je poslednjih nedelja je bila malo prehlađena. Očekujem uskoro još bolje vesti jer je imala dobre pripreme u Crnoj Gori i Istri sa ostalim članovima CCN Metalca. Ima bogat program i već u sredu u Zolderu vozi još jednu juniorsku trku!

Za sada jedini sponzori su CCN Metalac i biciklistička porodica iz Bertema Van Mehelen! Nadamo se uskoro pomoći BSS i OK Srbije jer sam prilično siguran da, sa adekvatnim pripremama, ove godine Jelena Erić može da bude blizu najboljim rezultatima našeg biciklizma u istoriji na EP i SP.

Jelena Erić po planu treba da ostane u Belgiji sve do kraja aprila. U prvoj trci u belgijskom gradu Koksijede na 40 km u konkureniji 78 juniorki zauzela je 15. mesto.Datum: 18.03.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...