x

U Novi Sad po overu vize za F4

U Novi Sad po overu vize za F4 Foto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog nakon osvajanja vicešampionske titule prošle sezone, imaju šansu da se uključe u trku za osvajanje Kupa Srbije. Na tom putu im stoji ekipa Vojvodine, koja će ih ugostiti u utorak 8. marta u hali “Slana bara” u Novom Sadu u četvrtfinalnom, odlučujućem susretu za odlazak na završni turnir našeg najmasovnijeg takmičenja. Iako su Kragujevčanke iz oba ovosezonska meča izašle uzdignuta čela, ta činjenica ih neće zavarati u želji da trijumfuju i po treći put i tako ostvare jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba. 

Nakon prvenstvenih duela, na red dolazi presudan meč u Kupu Srbije. Svesna sam da nas očekuje izuzetno naporna i složena utakmica jer se poznajemo odlično. Pre deset dana smo odigrali prvenstveni susret u kome su bodovi ostali kod nas. Biće jako teško da u kratkom vremenskom periodu savladamo istu ekipu dva puta, pogotovo što se igra na njihovom terenu, ali ta činjenica ne menja ništa. Smatram da ako ispoštujemo sve zahteve trenera i odigramo agresivno u fazi odbrane iz koje proizilaze laki golovi, rezultat iz Kragujevca se može ponoviti, najavila je četvrtfinalni susret Kupa Srbije sa Novosađankama, ubojiti pivot Radničkog  Ajlin Bjelak.

Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dragana Jakovljević i Danijela Sando Kovačević iz Čačka.

Datum: 08.03.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...