x

Finale pre finala u polufinalu Kupa Srbije za kuglaše

Finale pre finala u polufinalu Kupa Srbije za kuglaše

Finale pre finala odigraće se u polufinalu Kupa Srbije za kuglaše 5. aprila u Banji Junaković jer će se sastati dva superligaša, branilac titule i šamšion Beograd i Partizan. U drugom polufinalu snage će odmeriti Crvena zvezda i najprijatnije iznenađenje četvrtfinala srpskoligaš Radnički iz Novog Sada.

U ženskoj konkurenciji žreb, održan u prostorijama KSS u Beogradu, odlučio je da sa takođe 5. aprila u Banji Junaković u polufinalu sastanu Radnički (NS) i branilac titule subotički Pionir, dok će u drugom polufinalu igrati dva superligaša Srem iz Rume i Apatin. Kuglašice igraju na stazama od jedan do četiri, kuglaši  od pet do osam.

Prva polufinala su od 11 časova, duga od 14,30 časova. Finale je 6. aprila od 11 časova. Titule brane Pionir iz Subotice u ženskoj i Beograd u muškoj konkurenciji, koji su prošle godine osvojili "duplu krunu" - kup i prvenstvo.

U četvtfinalu kuglaša srpskoligaš RadNički (NS) savladao je superligaša Kordun iz Kljajićeva, Partizan je pobedio kragujevački Vodovod, Beograd je bio bolji od Jedinstva iz Novog Bečeja, dok je Crvena zvezda savladala Polet PB iz Sombora.
U ženskoj konkurenciji, Apatin je savladao beogradski Pobednik,  u sudaru dva superligaša, Srem je bio bolji od Vrbas Dane, dok je srpskoligaš Radnički iz Novog Sada pobedio superligaša kostolački Rudar. U četvrtfinalu je bio slobodan subotički Pionir.

Datum: 19.03.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...