x

Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena

Za Mozzart, Novak Đoković je pobednik Australijan opena Foto: Mozzart Sport

Mozzart prema svojim igračima ispravio nepravdu koju je nanela Australija - svi koji su se kladili da će Novak osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket.


Kad doživiš brojne nepravde, pa i pored toga uspeš da budeš najbolji svih vremena – jasno je od čega si napravljen.


Novak Đoković još jednom je naišao na prepreku koja je, čini se, postavljena samo ispred njega i nikoga drugog – australijske vlasti prvo su mu odobrile vizu sa medicinskim izuzećem za dolazak u Melburn i učešće na Australijan openu, da bi sopstvenu odluku ukinule tek pošto je Đoković stigao na mesto događaja. Načinili su Australijanci presedan, držali najboljeg tenisera svih vremena u ekstradicionom pritvoru celu noć i na kraju mu saopštili da mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, i da će biti deportovan nazad za Beograd. Bar dok se ne odluči po tužbi Novakovih advokata.


KIA arena na Melburn parku


Australijan open i Infosis produžili saradnju u oblasti digitalnih inovacija


Neverovatna odluka i neverovatna sramota za Australiju!


Ali za nas u Mozzartu, Novak je šampion, i samo on je jedini pravi osvajač Australijan opena 2022, šta god se dogodilo narednih dana.


Otvoreno prvenstvo Australije (Australijan open 2022), prvi od četiri Gren Slem turnira u sezoni, održaće se u periodu od 17. do 30. januara 2022. godine, na Melburn park stadionu u Melburnu (Australija).


Saveti za sportsko klađenje


Zato smo doneli odluku da isplatimo sve tikete na kojima su naši igrači tipovali da će Novak Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.


Podsetimo, nepravdu nismo priznali ni 2020. godine, kada je Novak izbačen sa US opena jer je nenamerno pogodio sudiju lopticom – i tada je za Mozzart Novak bio jedini pravi pobednik, pa smo i tada isplatili sve tikete ne kojima je odigrano da će Đoković biti pobednik US opena. (Izvor: MozzartSport)


Ti si naš šampion, Novače!


Podrška Novaku Đokoviću od Vladimira Mirončikova osvajača bronze na SP u boksu


Najbolji teniser sveta Novak Đoković zahvalan na podršci nakon golgote pred AO 2022


Datum: 06.01.2022. Autor: MS

PROČITAJTE JOŠ...