Trojac iz SAD-a pojačava redove

Pol Leon Luis, Natanijel Bler Gotlib i Grejson Alman tri su pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država koja će ove sezone igrati u ekipi "Indiansa". Pol Luis, defanzivni bek i lanjbeker, povratnik je u ekipu i to treću godinu zaredom, Natanijel Bler Gotlib igraće na poziciji kvoterbeka, dok je Grejson Alman pojačanje i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend).

Pol Leon Luis (DB/LB)
Jedan od najkorisnijih igrača "Indiansa" u prethodne dve sezone, Pol Leon Luis, ponovo je u redovima kluba sa kojim je prošle godine izborio plasman u najviši rang takmičenja. Dvadesetčetvorogodišnji Amerikanac je u osnovi defanzivni bek i lajnbeker (DB/LB), a pre dolaska u Inđiju, igrao je na poziciji fri sejftija (free safety) i strong sejftija (strong safety). Takođe, može da vraća kik-of i pant. U sezoni 2008. igrao je i na poziciji kornerbeka. Svoju karijeru najduže je proveo u ekipi Državnog univerziteta Vorčester, a pre dolaska u Srbiju, pohađao je letnje kampove u različitim gradovima, posvećujući svoj rad pre svega mladim talentima.

Link: http://youtu.be/tiNUfFyThOU

Natanijel Bler Gotlib (QB)
Natanijel Bler Gotlib je novi kvoterbek "Indiansa". Iako je primarno kvoterbek, može po potrebi da igra i na poziciji defanzivnog beka. Bler ima 31 godinu, dolazi iz Detroita. U sezoni 2012. igrao je u Australiji za Kraljevski univerzitet Melburn (Melbourne University Royals), gde je postigao impresivne rezultate:
- najkorisniji igrač lige (Overall League MVP)
- igrača napada godine (Offensive Player of the Year)
- šampion "Victoria Bowl XXVIII" (Championship Game)
- najkorisniji igrač "Victoria Bowl XXVIII"
- izabran u prvi tim države Viktorija (All Victoria First Team QB)
U 2013. godini bio je član američkog tima (TEAM AMERICA) na "2013 Euro-American Challenge". Pre odlaska u Australiju, u SAD-u je igrao arena fudbal za ekipu "Port Huron Patriots".

Link: http://youtu.be/UfTxBJcgdJs

Grejson Alman (LB/TE)
Grejson Alman ima 23 godine i biće pojačanje "Indiansa" i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend). Od 2011. godine član je ekipe "University of Redlands" (Kalifornija) koji se takmiči u trećoj diviziji. U sezonama 2009. i 2010. igrao je u timu "Chaffey College" gde je bio i kapiten, a najduži staži, od 2004. do 2008. imao je u srednjoj školi "Etiwanda High School". U tom periodu, od 2006. do 2008. bio je izglasan za igrača godine specijalnih timova.
Link: http://youtu.be/A1Etp11cUck

Podsećamo, KAF "Indians" prvu superligašku utakmicu igra u Kragujevcu protiv ekipe "Wild Boars" 5 / 6. aprila, a ljubitelji američkog fudbala u Inđiji moći će da bodre svoj tim već u narednom vikendu, kada će gostovati tim iz Novog Sada "GAT Dukes".Datum: 27.03.2014. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...