x

Trojac iz SAD-a pojačava redove

Trojac iz SAD-a pojačava redove
Pol Leon Luis, Natanijel Bler Gotlib i Grejson Alman tri su pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država koja će ove sezone igrati u ekipi "Indiansa". Pol Luis, defanzivni bek i lanjbeker, povratnik je u ekipu i to treću godinu zaredom, Natanijel Bler Gotlib igraće na poziciji kvoterbeka, dok je Grejson Alman pojačanje i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend).

Pol Leon Luis (DB/LB)
Jedan od najkorisnijih igrača "Indiansa" u prethodne dve sezone, Pol Leon Luis, ponovo je u redovima kluba sa kojim je prošle godine izborio plasman u najviši rang takmičenja. Dvadesetčetvorogodišnji Amerikanac je u osnovi defanzivni bek i lajnbeker (DB/LB), a pre dolaska u Inđiju, igrao je na poziciji fri sejftija (free safety) i strong sejftija (strong safety). Takođe, može da vraća kik-of i pant. U sezoni 2008. igrao je i na poziciji kornerbeka. Svoju karijeru najduže je proveo u ekipi Državnog univerziteta Vorčester, a pre dolaska u Srbiju, pohađao je letnje kampove u različitim gradovima, posvećujući svoj rad pre svega mladim talentima.

Link: http://youtu.be/tiNUfFyThOU

Natanijel Bler Gotlib (QB)
Natanijel Bler Gotlib je novi kvoterbek "Indiansa". Iako je primarno kvoterbek, može po potrebi da igra i na poziciji defanzivnog beka. Bler ima 31 godinu, dolazi iz Detroita. U sezoni 2012. igrao je u Australiji za Kraljevski univerzitet Melburn (Melbourne University Royals), gde je postigao impresivne rezultate:
- najkorisniji igrač lige (Overall League MVP)
- igrača napada godine (Offensive Player of the Year)
- šampion "Victoria Bowl XXVIII" (Championship Game)
- najkorisniji igrač "Victoria Bowl XXVIII"
- izabran u prvi tim države Viktorija (All Victoria First Team QB)
U 2013. godini bio je član američkog tima (TEAM AMERICA) na "2013 Euro-American Challenge". Pre odlaska u Australiju, u SAD-u je igrao arena fudbal za ekipu "Port Huron Patriots".

Link: http://youtu.be/UfTxBJcgdJs

Grejson Alman (LB/TE)
Grejson Alman ima 23 godine i biće pojačanje "Indiansa" i u odbrani (lajnbeker) i u napadu (tajtend). Od 2011. godine član je ekipe "University of Redlands" (Kalifornija) koji se takmiči u trećoj diviziji. U sezonama 2009. i 2010. igrao je u timu "Chaffey College" gde je bio i kapiten, a najduži staži, od 2004. do 2008. imao je u srednjoj školi "Etiwanda High School". U tom periodu, od 2006. do 2008. bio je izglasan za igrača godine specijalnih timova.
Link: http://youtu.be/A1Etp11cUck

Podsećamo, KAF "Indians" prvu superligašku utakmicu igra u Kragujevcu protiv ekipe "Wild Boars" 5 / 6. aprila, a ljubitelji američkog fudbala u Inđiji moći će da bodre svoj tim već u narednom vikendu, kada će gostovati tim iz Novog Sada "GAT Dukes".Datum: 27.03.2014. Autor: Slobodan Todorović

PROČITAJTE JOŠ...