x

Održano testiranje kandidata za kadetsku i juniorsku reprezentaciju KSS

Održano testiranje kandidata za kadetsku i juniorsku reprezentaciju KSS Foto: KSS

U subotu 18. decembra održano je ovogodišnje, drugo testiranje kandidata za kadetsku i juniorsku reprezentaciju. Ove subote u prostorijama Kajakaškog saveza Srbije na Adi Ciganliji testirano je ukupno 74 dece. Za razliku od testiranja koje je obavljeno u Šapcu, na testiranju u Beogradu izabrani su drugačiji parametri.


“Posle Šapca, kada smo imali testiranje u trčanju, okupili smo se u Beogradu da testiramo kandidate za mladje selekcije u vezbama sa tegovima. Prvi rezultati pokazuju da se u klubovima dobro radi i sa puno optimizma očekujemo takmičarsku 2022. godinu. Za ovu decu najbitnije takmičenje je Evropsko prvenstvo koje će se u junu održati na Adi Ciganliji i želimo da pred našom publikom imamo što više takmičara u skoro svim disciplinama. Naša želja je da napravimo ekipu koja će pokušati da obori rekord postavljen 2017. godine kada je visoko podinguta lestvica osvajanjem 9 medalja u dve kategorije, u konkurenciji juniora i mlađih seniora upravo u našem glavnom gradu”, naglasio je selektor, Miroslav Rodić.


Sledeća akcija koja će biti ogranizovana od strane Saveza za kadete i juniore, jestu veslačke pripreme u Trebinju u februaru.


Datum: 20.12.2021. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...