x

Sto dana do SP u Beogradu 2022

Sto dana do SP u Beogradu 2022

Pripreme za najveći sportski događaj organizovan na našim prostorima uveliko su u toku. Odbrojavanje je počelo i još samo sto dana ostalo je do početka Svetskog atletskog prvenstva u dvorani koje će se održati u beogradskoj Štark Areni od 18. do 20. marta 2022. godine.


Svetsko prvenstvo u atletici u dvorani 2022


Takođe, danas je počela i prodaja ulaznica, a zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs. Karte možete kupiti na njihovim biletarnicama: TC Ušće, Dom omladine i Bilet servis, kao i online preko sajta na sledećem linku.


Sto dana do takmičenja obeležili smo mini događajem u centru društvenog života naše prestonice, Terazijama, ispred sata „Svet na stazi“ koji odbrojava tačno vreme do početka šampionata.


„Organizacija atletskog spektakla teče po planu i danas 100 dana pre početka SP je prilika da se još jednom zahvalimo Ministartsvu omladine i sporta Srbije i Gradu Beogradu na velikoj podršci. Zahvaljujući njima mi ćemo organizovati najveći atletski događaj u istoriji samostalne Srbije, a s obzirom da smo kupili montažno atletsko borilište, ono će po završetku takmičenja biti postavljeno u nekom od gradova u Srbiji, čime ćemo dobiti još jednu atletsku dvoranu“ – istakao je direktor Svetskog atletskog šampionata u dvorani Beograd 2022. Predrag Momirović. 


Zvanične maskote Svetskog prvenstva 2022. Malina – Li i Šljivan – Iv, uz sjajne muzičke note koje su odzvanjale pored najpoznatijeg sata u Beogradu, priuštiule su sjajnu zabavu i druženje svim prolaznicima dobronamernicima i ljubiteljima kraljice sportova. 


Datum: 08.12.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...