x

Promocije softbola širom Srbije

Promocije softbola širom Srbije Foto: Softbol savez Srbije

Softbol sport u Beogradu, nastavlja sa raznim aktivnostima. Jedna u nizu je sproveden od juna do kraja novembra na nekoliko lokacija u Beogradu. Klub "Svet sporta scorpions" sproveo je akciju ,,Treniraj i napreduj kroz kampove softbol sporta,,. Centralni kamp je održan uz pomoć Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Beograda. Zajedno su se okupili softbolaši i softbolašice iz nekoliko vojvođanski gradova i Beograda u studentskom odmaralištu na Avali, krajem jula, pred odlazak ekipe Voša na Evropski kup u Sofiji.


- Studentsko odmaralište na Avali, po ko zna koji put se pokazalo kao sjajan izbor, jer je blizu softbol terena u Ripnju, a ima i odličnu salu za predavanja. Tokom godine akcija je sprovedena u Ripnju i Železniku. Posle nje dobili smo i nekoliko početnika softbola, koji nastavljaju da treniraju naš sport - istakao je Momčilo Božić, predsednik kluba Svet sporta. 


Inače, u Softbol savezu Beograda, planiraju da održe kamp na Zlatiboru, koji će se održati kad i kamp koji podržava Ministarstvo omladine i sporta, na kome će biti talentovani softbolaši i softbolašice iz Vojvodine.


Datum: 05.12.2021. Autor: Softbol savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...