x

Sa Frikomom do Rija

Sa Frikomom do Rija

Renomirani prozvođač sladoleda i smrznutih proizvoda Frikom iz Beograda postao je član veliklog sponzorskog pula Olimpijskog komiteta Srbije "Mi smo tim za Rio 2016".

Ugovor su potpisali direktor kompanije Frikom Gojko Đošić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac. Frikom je, tako, nastavio da pomaže srpskim omlipijcima u drugom olimpijskom ciklusu za redom. Do letnjih Oimpijskih igara u Rju 2016. na ambalaži sladoleda Štraus vanila, Kvatro Srbija, Kvatro klasik i Vulkano čokolada nalaziće  se grb OKS, čime su Frikom sladoledi postali zvanični sladoledi Olimpijskog komiteta Srbije.

- Naš cilj je da podržimo talentovane sportiste i da na taj način pomognemo i širenju ideja olimpizma i razvoj sporta uopšte. Saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije predstavlja naš doprinos da se olimpijcima Srbije obezbede što bolji uslovi za pripreme i učešće na takmičenjima u tekućem olimpijskom ciklusu. Verujemo da će Frikom sladoledi biti idealno osveženje našim olimpijcima posle napornih treninga i prava podrška da se vrate na teren spremni za pobede - rekao je Gojko Đošić, direktor kompanije Frikom.

- Hteo bih da zahvalim kompaniji Frikom, koja je odlučila da posle Londona, podrži naše olimpijce i u olimpijskom ciklusu za Rio 2016. Pred Olimpijske igre u Londonu zajedno smo kreirali album sa sličicama, koji je obeležio 100 godina od prvog učešća sportista Srbije  na OI u Stokholmu 1912. a potrudićemo se da ponovo obradujemo sve ljubitelje sporta nekom zanimljivom akcijom.  Posebno mi je drago što su Frikom sladoledi ostali zvanični sladoledi Olimpijskog tima Srbije, jer smo i mi odrastali uz njih. Frikom je jedna od najprepoznatljivijih robnih marki u našoj zemlji, i izuzetno nam je zadovoljstvo što su odlučili da podrže Olimpijski tim Srbije jer najbolji zaslužuju podršku najboljih - istakao je Vlade Divac predsednik OKS, koji je potom uručio direktoru Frikoma Gojku Đošiću i olimpijsku zastavu.


Datum: 05.04.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...