Sa Frikomom do Rija


Renomirani prozvođač sladoleda i smrznutih proizvoda Frikom iz Beograda postao je član veliklog sponzorskog pula Olimpijskog komiteta Srbije "Mi smo tim za Rio 2016".

Ugovor su potpisali direktor kompanije Frikom Gojko Đošić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac. Frikom je, tako, nastavio da pomaže srpskim omlipijcima u drugom olimpijskom ciklusu za redom. Do letnjih Oimpijskih igara u Rju 2016. na ambalaži sladoleda Štraus vanila, Kvatro Srbija, Kvatro klasik i Vulkano čokolada nalaziće  se grb OKS, čime su Frikom sladoledi postali zvanični sladoledi Olimpijskog komiteta Srbije.

- Naš cilj je da podržimo talentovane sportiste i da na taj način pomognemo i širenju ideja olimpizma i razvoj sporta uopšte. Saradnja sa Olimpijskim komitetom Srbije predstavlja naš doprinos da se olimpijcima Srbije obezbede što bolji uslovi za pripreme i učešće na takmičenjima u tekućem olimpijskom ciklusu. Verujemo da će Frikom sladoledi biti idealno osveženje našim olimpijcima posle napornih treninga i prava podrška da se vrate na teren spremni za pobede - rekao je Gojko Đošić, direktor kompanije Frikom.

- Hteo bih da zahvalim kompaniji Frikom, koja je odlučila da posle Londona, podrži naše olimpijce i u olimpijskom ciklusu za Rio 2016. Pred Olimpijske igre u Londonu zajedno smo kreirali album sa sličicama, koji je obeležio 100 godina od prvog učešća sportista Srbije  na OI u Stokholmu 1912. a potrudićemo se da ponovo obradujemo sve ljubitelje sporta nekom zanimljivom akcijom.  Posebno mi je drago što su Frikom sladoledi ostali zvanični sladoledi Olimpijskog tima Srbije, jer smo i mi odrastali uz njih. Frikom je jedna od najprepoznatljivijih robnih marki u našoj zemlji, i izuzetno nam je zadovoljstvo što su odlučili da podrže Olimpijski tim Srbije jer najbolji zaslužuju podršku najboljih - istakao je Vlade Divac predsednik OKS, koji je potom uručio direktoru Frikoma Gojku Đošiću i olimpijsku zastavu.


Datum: 05.04.2014. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...