Mateja Radosavljević brzinom stigao do zvezda

 
 

U sklopu VIII ciklusa Telenor Brzinom do Zvezda, delegacija Srpskog atletskog saveza posetila je šampiona VII ciklusa u Vršcu, Mateju Radosavljevića. 

Delegaciju Srpskog atletskog saveza cinili su Nemanja Ilić rukovodilac projekta, Emir Bekrić pomoćnih selektora SAS i osvajač bronzane svetske medalje, kao i Strahinja Jovančević reprezentarivac Srbije u skoku u dalj, i osvajač bronzane evropske medalje. 

Zajedno sa našim šampionom prvo smo posetili Osnovnu školu Mladost, čiji je on učenik za za koju je osvojio izuzetno vrednu nagradu, veliki TESLA plazma televizor, od kompanije Comtrade. 

Mateja je Tesla televizor uručio svojoj školi, a zatim je drugi poklon (telefon od kompanije Telenor) poklonio svojoj učiteljici. 

Potom je upriličen prijem u gradskoj kući,  na kojem je pomoćnici gradonačelnice,  Tamari Radocaj uručena zlatna plaketa Telenor Brzinom do zvezda. Našem koordinatoru projekta Brzinom do zvezda za grad Vršac, prof Srdjanu Jovanoviću uručena je robna nagrada u vidu sportske opreme Srpskog atletskog saveza na času fizičkog u njegovoj Tehničkoj skoli Nikola Tesla.

I za kraj porodica Radosavljevic upriličila je gostoprimstvo u svom domu, a Mateja nam je pokazao asortiman svojih trofeja i nagrada koje je do sada osvojio u svim sportovima – 51.

Datum: 13.09.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...