Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke u Kraljevu

 
 

18. Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke održaće se 14. avgusta 2021. godine, na prelepom novom stadionu kraj reke Ibar u Kraljevu.

Kraljevo će biti domaćin takmičarima iz 17 zemalja članica Balkanske atletske federacije, koji će okupiti preko 400 atletičara, trenera i oficijelnih lica. 

Takmičenje će trajati jedan dan, a prva disciplina biće troskok za mladje juniorke od 10 časova. Preliminarnu satnicu i ostale informacije možete naći ovde.

Prvenstvo Balkana predstavlja jedno od najmasovnijih atletskih takmičenja, koje će služiti kao svojevrsna priprema za organizaciju Svetskog atletskog prvenstva u dvorani, koje će biti održano u martu 2022. godine. Najbrojnija reprezentacija dolazi nam iz Turske, koju čini 60 atletičara/ki.

Zemlje učesnice: Jermenija, Austrija, Azerbejdžan, Bosna I Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Izrael, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunija, Slovenija, Turska, Ukrajina, Srbija.

Datum: 06.08.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...