Rvački tim Srbije krenuo put Japana

Foto: OKS
 
 

Sa beogradskog aerodroma put glavnog grada Japana, krenuli su naši reprezentativci u rvanju grčko-rimskim stilom Mihail Kadžaja, Zurabi Datunašvili i Mate Nemeš. Njima će se u Japnu pridružiti i Stevan Micić, rvač slobodnim stilom. 


Pre Tokija, naši rvači će boraviti u Fuđimiju, gde će se održati period aklimatizacije, kao i pripremni kamp pred početak Olimpijskih igara


Mate Nemeš će predstavljati Srbiju u rvanju grčko-rimskim stilom do 67 kg.  Na konferenciji za medije održanoj na beogradskom aerodromu pred sam put u Tokio, Mate Nemeš je istakao da će dati sve od sebe da na svojim prvim Olimpijskim igrama ostvari što bolji rezultat.


Plivači, džudisti, teniseri i stonoteniseri otputovali na Olimpijske igre


„Dobro smo se spremali, mislim da imamo šanse i za medalje, i daćemo sve od sebe.“ Istakao je Zurabi Datunašvili koji će nastupati u kategoriji grčko-rimskim stilom do 87 kg. 


Mihail Kadžaja je kratko izjavio da rvački tim ima šanse za medalju i poželeo je puno sreće svojim kolegama. 


Prisutnim medijima su se obratili i treneri Stojan Dobrev i Vojislav Trajković i istakli su da u našem timu trenutno imamo dva šampiona Evrope, da su momci vredno trenirali i da ćemo početkom avgusta videti rezultate tog rada. 


Strelci otputovali u Tokio


Prvi na Igrama u Tokiju nastupa Mihail Kadžaja, koji na strunjaču izlazi 2. avgusta, nakon njega svoja takmičenja 3. avgusta počinju Mate Nemeš i Zurabi Datunašvili, dok Stevan Micić svoj nastup počinje 4. avgusta.

 

Reprezentativci Srbije u rvanju grćko-rimskim stilom putovaće preko Istanbula do Japana, dok će Stevan Micić direktnim letom iz Amerike doputovati u Japan. Nakon pripremnog kampa u Fuđimiju očekuje ih ulazak u Olimpijsko selo. 


Datum: 19.07.2021. Autor: Mirjana Ivković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...