x

Sjajan početak Memorijala Zvonko Vujin

Sjajan početak Memorijala Zvonko Vujin Foto: Aleksa Simić / BSS

Zrenjanin je danas bio prestonica boksa u Srbiji. Uz učešće čak šest zemalja, sa preko 60 učesnika uspešno su završene kvalifikacije na Prvom Memorijalnom turniru Zvonko Vujin. Sutra je na redu novi spektakl, od 18.00 na programu su finalni mečevi, koje će uživo prenositi kanal Arena fight.


Legenda boksa i dalje živi


Evropski grad sporta za 2021. još jednom se pokazao kao sjajan domaćin međunarodnih takmičenja. Videli smo puno odličnih mečeva u mladim uzrasnim kategorijama, koji su pokazali da boks regiona veoma napreduje. Kristalna dvorana sutra će ugostiti najbolje mlade iz regiona, a organizatori pozivaju gledaoce da napune Kristalnu dvoranu i uživaju u olimpijskom boksu. A meč večeri biće između seniorki Aleksandre Saške Rapaić (BK Petrovgrad) i Nikoline Gajić (BK Partizan).


Sutra u Zrenjanin stižu i legende jugoslovenskog boksa Tadija Kačar, Milivoje Labudović i Mirko Puzović, da budu deo žirija i proglase najuspešnije na turniru, koji je finansijski podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.


Nina Radovanović pred OI u Tokiju


Finale će gledati gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport, predsednik BSS Nenad Borovčanin i mnogi drugi. Na početku finalnih mečeva biće intonirana himna Srbije a još jednom ćemo se podsetiti legende Zvonka Vujina, pred predstavnicima njegove porodice. Legenda tako nastavlja da živi.Datum: 17.07.2021. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...