x

MasterCard zvanična kartica Svetskog prvenstva u ragbiju 2015

MasterCard zvanična kartica Svetskog prvenstva u ragbiju 2015

Den Karter, legenda ragbija sa Novog Zelanda, je u centru Londonu otpočeo globalno partnerstvo kompanije MasterCard sa Svetskim prvenstvom u ragbiju 2015. godine. Kako bi proslavili partnerstvo, najbolji svetski strelac i ambasador kompanije MasterCard je vežbao izvođenje udaraca sa reke Temze i šutirao je loptu kroz najveće stubove za ragbi u Londonu - Tauer Bridž.

MasterCard će biti zvanična platna kartica i zvanični platni sistem na dugo očekivanom turniru, koji će se održavati u Engleskoj i Velsu od 18. septembra do 31. oktobra. Ova najava predstavlja nastavak veoma uspešne saradnje kompanije MasterCard sa organizacijom Rugby World Cup Limited, koja je otpočeta uoči Svetskog prventsva u ragbiju na Novom Zelandu 2011. godine.

En Kerns, predsednica sektora za međunarodna tržišta u kompaniji MasterCard Worldwide, je rekla: "Izuzetno nam je drago što nastavljamo svoje partnerstvo sa Svetskim prvenstvom u ragbiju, koji će se održati ovde u Engleskoj 2015. godine. Svetsko prvenstvo u ragbiju je zaista neprocenjiv događaj za obožavaoce ragbija širom sveta i drago nam je što ćemo ovo partnerstvo na različite načine približiti korisnicima naših kartica i našim partnerima u 2015. godini."

Den Karter je rekao: "Šutiranje lopte sa reke Temze je bilo specijalno iskustvo, ali posebno neprocenjivo iskustvo će biti što ću nositi All Blacks dres reprezentacije na Svetskom prvenstvu u ragbiju 2015. godine. Zaista se radujem što ću sarađivati sa kompanijom MasterCard na pružanju neprocenjivih iskustava fanovima tokom Svetskog prvenstva u ragbiju."

mastercard-zvanicna-kartica-svetskog-prvenstva-u-ragbiju-2015-2.jpg

Bret Gosper, generalni direktor organizacije Svetsko prvenstvo u ragbiju, je rekao: "Uzbuđeni smo zbog nastavka našeg izuzetno uspešnog partnerstva sa kompanijom MasterCard, globalno poznatim brendom, svetskim liderom u sektoru platnih tehnologija i pravim pobornikom ragbija širom sveta."

U sklopu ove saradnje, kompanija MasterCard obezbeđuje sveobuhvatni set prava i pogodnosti koji omogućava ovoj kompaniji da klijentima u finansijskim institucijama, trgovcima i korisnicima kartica pruži vredna iskustva, uključujući i pristup iskustvima u okviru "Priceless" programa povezanim sa Svetskim prvenstvom u ragbiju 2015. godine.Datum: 17.04.2014. Autor: Gordana Purić

PROČITAJTE JOŠ...