x

Čačak domaćin srpske boks budućnosti

Čačak domaćin srpske boks budućnosti Foto: BSS

Epicentar srpske boks mladosti narednih dana biće Čačak. Prvenstvo Srbije za omladnice u boksu pripalo je ovom gradu koji velikom radom i zalaganjem u poslednje vreme kroz aktivnosti Boks kluba Čačak vraća plemenitu veštinu na veliku mapu sporta.


Boks spaja region


Potvrda dobrog i kvalitetnog rada u ovom klubu stigla je odlukom Bokserskog saveza Srbije i Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja da upravo Čačku dodeli organizaciju šampionata Srbije koje će se održati u sportskoj hali Mladost.


Preliminarni mečevi su na programu su od 24. do 26. juna i počinju u 15 časova. Finalne borbe su planirane za 27. jun od 20 časova, uz direktan prenos na na TV Arena fight kanalu.


Prvenstvo će biti organizovano uz pomoć grada Čačka i Sportskog centra Mladost. Boks ima punu podršku gradonačelnika Miluna Todorovića i direktora Miloša Stevanića. Ljubitelji plemenite veštine će biti u prilici da posle dužeg niza godina uživo prate borbe najtalentovanijih mladih boksera Srbije.


Bokserska groznica trese mlade


Predsednik Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja, Nedeljko Mandić uputio je poziv građanima da dođu i uživaju u mečevima. Ulaz u dvorani Mladost je besplatan za sve dane.


Prijavljeno je 104 takmičara iz 50 klubova Srbije u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Datum: 24.06.2021. Autor: Bokserski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...