x

EKO Srbija duh olimpijske godine prenosi i na svoje potrošače

EKO Srbija duh olimpijske godine prenosi i na svoje potrošače Foto: OKS

Kompanija EKO Serbia je predstavljanje svog novog proizvoda organizovala u krugu prijatelja, među kojima su i srpski olimpijci. Novo gorivo EKO Racing 100 RON je rezultat novih trendova, zahteva tržišta, napretka tehnologije i ambicije kompanije da proizvodi vrhunske proizvode.


„EKO Serbia godinama unazad ulaže u sport, podržava Olimpijski komitet Srbije, čiji je partner od poverenja. Naša saradnja je odlična, posebno jer je jedna od mnogih vrlina Olimpijskog komiteta Srbije maksimalna posvećenost prema sportistima i trenerima, a takav pristup neguje i kompanija EKO Serbia. Kroz podršku srpskim sportistima želimo da olimpijske vrednosti prenesemo na verne korisnike naših proizvoda“, izjavio je Loukas Panagiotis, potpredsednik Upravnog odbora i generalni direktor EKO Serbia.


Predsednik OKS Božidar Maljković dao podršku projektu Šampioni


Srpski reprezentativac u streljaštvu Damir Mikec, koji se sprema za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju, došao je da podrži kompaniju EKO Serbia, dugogodišnjeg partnera Olimpijskog komiteta Srbije, na promociji njenog novog proizvoda goriva EKO Racing 100 RON.


„Hvala kompaniji EKO Srbija na podršci Olimpijskom timu Srbije. Nama koji na sportskim borilištima uvek pokušavamo da damo svoj maksimum, uvek je drago kada vidimo da neko to radi i van terena, hale ili dvorane. A EKO Srbija jeste takva kompanija koja je dugo uz naše vrhunske sportiste. Pošto dosta vremena provodim u automobilu, izuzetno mi je bitan kvalitet goriva jer znam da će to uticati na komfor moje vožnje, kao i na duži vek trajanja mog automobila. Zbog toga mi je drago što sam danas sa Vama na promociji goriva EKO Racing 100 RON.“, rekao je član Olimpijskog tima Srbije, strelac Damir Mikec.


OKS predstavio olimpijsku kolekciju za Tokio


Mikec je na Evropskom prvenstvu, koje se ove godine održalo u Hrvatskoj, osvojio dve srebrne medalje, a sedam puta zaredom proglašen je za najuspešnijeg strelca Srbije. Član Olimpijskog tima Srbije bio je na Igrama u Pekingu 2008. godine, Londonu 2012. godine i Riju 2016. godine.


Eko Srbija je partner Olimpijskog komiteta Srbije od olimpijskog ciklusa “London 2012”

 

Datum: 18.06.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...