x

OKS u saradnji sa kompanijom DDOR pokreće projekat DDOR Olimpijska staza

OKS u saradnji sa kompanijom DDOR pokreće projekat DDOR Olimpijska staza

U subotu 5. juna sa početkom u 12 časova u Vršcu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Vršca. Događaju će prisustvovati plivač i član Olimpijskog tima Srbije za Igre u Tokiju Čaba Silađi.


DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, DDOR Olimpijska staza će približiti olimpizam i olimpijske simbole. 


OKS i Doncafe organizovali druženje sa srpskim olimpijcima


Učešćem,  takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.


Prva Olimpijska staza se nalazi u Vršcu i biće realizovana 5. juna 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu Svetog Teodora Vršačkog.  Staza se završava ispred zgrade DDOR osiguranja u ulici Đure Jakšića 8. Proglašenje pobednika biće obavljeno na Centralnom gradskom Trgu nakon završenog takmičenja posle 15 časova.


OKS uručio sportske rekvizite osnovim školama u Srbiji


Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku : https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.


Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.


Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” će biti potrebna pismena saglasnost roditelja -  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.


Datum: 04.06.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...