x

Nalbandian i Kecmanović u vožnji Savom

Nalbandian i Kecmanović u vožnji Savom Foto: Neda Miletić

Svetski teniski as čiji mečevi i rezultati su otišli u anale i zauvek će biti predmet teniskih analiza i divljenja, legendarni Argentinac David Nalbandian ovih dana boravi u srpskoj prestonici.


Finalista Vimbldona 2002, osvajač Masters kup finala 2005. i jedan od retkih igrača koji su uspeli da na jednom turniru savladaju Nadala, Federera i Đokovića, a Nalbandian je to učinio na Masters turniru u Madridu 2007, pre nekoliko meseci postao je glavni trener mladog teniskog asa Srbije Miomira Kecmanovića.


Bivši svetski juniorski broj 1, koji je u 2020. osvojio i prvi ATP trofej u Kicbilu i najmlađi je Srbin u 50. na ATP listi, 21- godišnji Kecmanović ugostio je u rodnom Beogradu njegovog trenera kojeg je srpska publika imala priliku da gleda u Areni 2011. kada su u polufinalu Dejvis kupa snage odmerili Srbija i Argentina.


Majske dane u Beogradu Kecmanović i Nalbandian provode radno spremajući se za nastupajući ATP turnir na terenima TC Novak koji startuje 23. maja, a nedelju koja je bila dan pauze su iskoristili za obilazak našeg glavnog grada, vožnju Savom i uživanju u specijalitetima domaće srpske. Oba teniska asa su veliki ljubitelji prirode i reka. 


Datum: 17.05.2021. Autor: Neda Miletić

PROČITAJTE JOŠ...