x

Srpski piloti lete u Karpatima

Srpski piloti lete u Karpatima
Paraglajding reprezentacija Srbije u sredu (07.maj 2014.) u sklopu priprema za evropsko prvenstvo u paraglajdingu, otputovaće u Rumuniju na takmičenje "Sky tribe XC 2014". U gradiću Klopotiva koji je smešten u srcu Karpata, naši najbolji piloti, takmičiće se sa više od 100 takmičara iz zemalja regiona.

U cilju da se što bolje pripreme za predstojeće evropsko prvenstvo koje se ove godine održava u Srbiji na Kopaoniku, učešće na takmičenju najavili su i reprezentativci Rumunije, Mađarske, Rusije, Moldavije, Bugarske, Slovenije i Poljske.

Očekujemo izuzetno jaku konkurenciju. Nemamo iskustva sa tim terenom, ali u našoj reprezentaciji imamo izuzetno iskusne pilote koji su leteli u skoro svim delovim sveta. Želimo da se u avgustu na evropskom prvenstu u Srbiji, domaćoj poblici predstavimo u što boljem izdanju i zbog toga su potrebne izuzetno dobre pripreme. - Izjavio je Predrag Dudić, jedan od najboljih pilota srpskog nacionalnog tima.

Na pripreme u Rumuniju će pored prvog tima reprezentativaca kojeg čine Dudić Predrag, Ovuka Željko, Dušan Đorđević, Vladimir Bačanin i  Srđan Ristanović, otputovati i piloti sa šireg spiska reprezentacije Miloš Gagić, Branislav Đurović, Zoran Mišković.Datum: 07.05.2014. Autor: Dušan Arsević

PROČITAJTE JOŠ...