x

Radnički u Šumadijskom derbiju traži prolaz u plej-of

Radnički u Šumadijskom derbiju traži prolaz u plej-of Foto: SPD Radnički

Četiri kola pred kraj regularnog dela prvenstva, rukometašice Radničkog očekuje jedna od presudnih utakmica za plasman u doigravanje prvenstva Srbije, gostovanje ekipi Bekamenta BB, konkurentu za učešće u plej-ofu i pretendentu za najviši plasman.


Duel 19. kola Superlige za žene će se odigrati u hali „Šumadija“ u Aranđelovcu u subotu 24. aprila. U prvom delu šampionata, Kragujevčanke su poražene na svom parketu rezultatom 30:34.


Silni Radnički trijumfovao u Novom Sadu


Nakon nekoliko vezanih pobeda i dobrih partija, u subotu nas očekuje veoma bitna utakmica protiv Bekamenta BB iz Aranđelovca. Pobednik će verovatno izboriti učešće u plej-ofu i borbi 4 najbolje ekipe za osvajanje titule prvaka Srbije. Svi smo svesni da je ulog veliki i daćemo sve od sebe da stignemo do željenog cilja.


Imamo problema sa povredama, malo nas je na treninzima, ali bez obzira na sve, sigurna sam da će one devojke koje izadju u subotu na teren pružiti maksimum, najavila je subotnji derbi jedna od najiskusnijih igračica iz redova Radničkog Katarina Stepanović.


Radnički lako do novih bodova


Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a pravdu će deliti sudijski par Marko Boričić i Dejan Marković iz Beograda.


Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.



Datum: 23.04.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...