x

Ražnatović i BK Sombor izborili ulicu za heroja

Ražnatović i BK Sombor izborili ulicu za heroja

Miroslav Gucunja, jedan od srpskih junaka sa Košara, neće biti zaboravljen! Nakon memorijala koji je prošle godine održan u njegovom Somboru, bokserski klub iz tog grada je uz podršku svog takmičara Veljka Ražnatovića i fondacije “Junak” uspeo da se izbori da Miroslav dobije i svoju ulicu severu naše zemlje.

- Hvala Veljku, hvala “Junaku”, kao i svim ostalim ljudima koji su nam pomogli u ovom poduhvatu da se bar donekle odužimo našem heroju koji je dao svoj život za bolje sutra Srbije i dece koja žive u njoj - u dahu će Stojan Knežević, alfa i omega BK Sombor i tvorac memorijala “Miroslav Gucunja”.

Na društvenim mrežama, s velikim ponosom, Ražnatović je iz daleke Rusije podelio vest o tome da je Gucunja dobio ulicu u Somboru.

- Hvala Bogu na njegovom daru! Još se sećam koliko me je ganulo kad sam na memorijalu u Somboru zagrlio majku našeg heroja, taj trenutak nikada neću zaboraviti. Nijednog našeg junaka ne smemo da zaboravimo, svaki dan bi trebalo da se podnose ovakve inicijative da probamo koliko toliko da im se odužimo - poručio je Veljko sa Vladikavkaza.

Datum: 14.04.2021. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...