Gimnazija Prestiž uz naše atletičare

Foto: SAS

U prostorijama Srpskog atletskog saveza, danas je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji izmedju Sportske i informatičke gimnazije “Prestiž” i Srpskog atletskog saveza. Ugovor su potpisali direktor gimnazije, dr Jovan Marković i direktor SAS-a, Slobodan Branković.

Cilj ovog ugovora je da atletičarima pružimo znanje, kulturu i razumevanje za sve njihove profesionalne obaveze koje imaju u sportu. Naš slogan glasi “Prestigni znanjem”, kako u sportu napreduju, tako želimo da napreduju i u obrazovanju”, rekao je direktor dr Marković.

Telenor brzinom do zvezda ponovo startovalo

Sportska aktivnost je neophodna kako bi fizička ali i mentalna sprema uvek bila na optimalnom nivou. Značaj obrazovanja sportista prepoznala je gimnazija “Prestiž” koja će našim najuspešnijim juniorima pružiti najbolje moguće uslove i razumevanje tokom njihovog školovanja. 

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što je gimnazija Prestiž prepoznala bitnost školovanja sportista i što će naši najbolji juniori imati mogućnost da se uz razvoj u sportu razvijaju i u obrazovanju”, dodao je Branković.

Datum: 08.04.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...