Telenor brzinom do zvezda ponovo startovalo

Foto: SAS

U sklopu VII ciklusa Telenor Brzinom do zvezda, uz podršku opštine Vršac i tehničkog partnera AK Atina (Vršac) sprovedena je prva akcija planirana za ovaj ciklus.

Na otvorenom gradskom stadionu u Vršcu, uz pridržavanje mera propisanih od strane lokalnog Kriznog štaba održano je takmičenje, na kome je učestvovalo 4 škole i 59 takmičara. Učesnice takmičenja bile su Osnovne škole ”Mladost”, ”Jovan Sterija Popović”, ”Olga Petrov” i ”Paja Jovanović”

U disciplini sprint na 40m, duplu pobedu”odneli” su učenici osnovne škole ”Mladost” – Mateja Radosavljević najbrži je bio kod dečaka i Nevena Stamenković kod devojčica. Oni će predvoditi decu Vršca na velikom Telenor finalu sredinom juna u Beogradu.

Pored njih plasman na republičko takmičenje obezbedili su:

Kod dečaka:

– Tadej Glišić (OŠ J.S Popović)

– Nikola Jovanović (OŠ Paja Jovanović)

– Vasilije Bojinović  (OŠ J.S Popović)

– Viktor Vlah (OŠ Mladost)

– Dragan Travorić  (OŠ J.S Popović)

– Tadej Lepir  (OŠ J.S Popović)

(i sampion Mateja Radosavljević – OŠ Mladost)

Kod devojčica:

– Minja Milojević  (OŠ J.S Popović)

– Bojana Todorović (OŠ Paja Jovanović)

– Dijana Jovanović  (OŠ J.S Popović)

– Katarina Kecman  (OŠ J.S Popović)

– Milana Mandić (OŠ Olga Petrov)

–  Teodora Nikolić (OŠ Olga Petrov)

– Vladica Šiftar (OŠ Paja Jovanović)

(i šampionka Nevena Stamenković – OŠ Mladost)

Posle više od 12 meseci, “karavan Brzinom do zvezda” je ponovo startovao. Naša želja je da podržimo i podstaknemo decu da budu fizički aktivna i da im pružimo motivaciju koja im je pandemija korona virusa  oduzela.

Sledeća akcija Telenor Brzinom do Zvezda održava se 7. aprila u Ćupriji.

Datum: 07.04.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...