x

Novi streljački vikend u Smederevu: Finale Kupa u nedelju

Novi streljački vikend u Smederevu: Finale Kupa u nedelju Foto: SSS

Pre manje od nedelju dana u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije za mlađe juniore, juniorke i strelce kadetske kategorije.


Takmičari ovog uzrasta će se predstojećeg vikenda ponovo okupiti u gradu na Dunavu, a pridružiće im se i pioniri i pionirke.


Andrea Arsović i Dimitrije Grgić najprecizniji na osmom Susretu šampiona


Streljačka družina Smederevo će u subotu će biti domaćin trećeg kola Kupa Streljačkog saveza Srbije u B programu, koje je po prvobitnom kalendaru bilo predviđeno za početak marta, pa je odloženo za dve nedelje.


U svakoj disciplini, po deset najboljih strelaca na osnovu bodova skupljenih u sva tri kola će se plasirati na finalni turnir Kupa SSS. Završno takmičenje Kupa će biti organizovano u nedelju 28.marta, takođe na strelištu SC Smederevo.


Kadeti i kadetkinje dominirali u takmičenjima pištoljem


Treće kolo u subotu startuje u 9 časova, nadmetanjima pionira i pionirki. Takmičarski dan završava se oko 19.30.


Finalni turnir Kupa u nedelju počinje u 10 časova. Finalna gađanja su zakazana za 15.30 (pištolj, mlađi juniori), 16.30 (puška, mlađi juniori), 17.30 (pištolj,mlađe juniorke) i 18.30 (puška, mlađe juniorke). U preostalih osam disciplina (kadetska i pionirska kategorija) konačan plasman određuje se posle preliminarne faze takmičenja.


Datum: 26.03.2021. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...