x

Bogat badminton vikend na Adi ciganliji

Bogat badminton vikend na Adi ciganliji Foto: BSS

Posle školaraca, koji su početkom marta otvorili takmičarsku badminton godinu, ovog vikenda prvi put u 2021. na scenu izlaze i ostale takmičarske kategorije.


Uz punu primenu mera i preporuka Kriznog štaba za sprečavanje širenja zarazne bolesti Covid 19 u subotu i nedelju, 20. i 21. marta 2021, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji biće održani A, B C i D turnir – Beograd 2021, koji će okupiti preko 60 takmičara iz osam klubova.


U subotu za odličja na A turniru pojedinačnim kategorijama boriće se naši najbolji seniori, kojima će ovo ujedno biti poslednja provera za prve ovogodišnje nastupe na međunarodnoj sceni. Istog dana “B-listaši“ ogledaće se u sve tri parske konkurencije. Dan kasnije na programu će biti C i D turniri i to u svih pet takmičarskih konkurencija. Oba takmičarska dana start mečeva je zakazan za 9,30 č.


A, B C i D turnire – Beograd 2021 organizuje Badminton klub Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton savez Beograda, a uz pomoć prijateljia BASS, kompanija ”Tin šped“, ”Minaqua”, ”Ledeni Kvas”, ”Integraltechnic”, ”Siboasi” i ”Koka Plus”.


Datum: 19.03.2021. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...