x

Dupli program u SBB hali Jezero

Dupli program u SBB hali Jezero Foto: SPD Radnički

U subotu 6. marta svoje prvenstvene utakmice će odigrati obe selekcije rukometnog kluba Radnički. Prvi u nizu je duel rukometašica Radničkog, koje će dočekati starog rivala, ekipu ŽJRK Bor iz istoimenog grada u okviru 14. kola Superlige za žene. Pred Kragujevčankama je šansa da nastave niz započet prošlonedeljnim trijumfom nad ekipom Mladosti. Podsećamo da su ovi rivali podelili bodove u prvom delu prvenstva, rezultatom 25:25.


Radnički dominantnom igrom do prvih prolećnih bodova


Nakon osvojenih bodova u Novoj Pazovi, sa mnogo više samopouzdanja i motivacije dočekujemo mladu i poletnu ekipu Bora. Uigrane su, igraju brzo i ne predaju se lako. Daćemo sve od sebe da odgovorimo njihovom stilu igre, zaustavimo razigravanja iskusne Marine Glišović, sjajnu saradnju i asistencije kapitena Simonović sa igračicama na crti, kao i mladog šutera Anu Marković. Zajedno igraju dosta dugo, odlično se poznaju i to im je ogromna prednost. Verujem da ćemo nametnuti svoj ritam i tako doći do lakih golova. Očekujem ni malo lako utakmicu, ali ukoliko budemo disciplinovane i ispoštujemo dogovore, rešićemo utakmicu u svoju korist, iznela je očekivanja pred susret sa bivšim klubom, čuvar mreže Marijana Ilić.


Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Jelena Jakovljević iz Zemuna i Vanja Antić iz Beograda.


Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice putem video-linka.



Posle kolegnica iz ženske selekcije, na parket SBB hale Jezero istrčaće rukometaši Radničkog, puni samopouzdanja nakon plasmana na završni turnir Kupa, koji će u susretu 3. kola plej-ofa Arkus lige ugostiti niški Železničar, sa kojim su u regularnom delu prvenstva imali polovičan uspeh.


Radnički na završnom turniru Kupa Srbije


Očekuje nas teška utakmica protiv sjajnih Nišlija. U jako zgusnutom rasporedu utakmica, potrudićemo se da pružimo dobar otpor ekipi Železničara i probamo da dođemo do prvih bodova u plej-ofu. Dobro ih poznajemo, odigrali smo puno utakmica ove godine sa njima i mišljenja sam da su sve karte na stolu, samo je pitanje ko će se bolje snaći i odigrati utakmicu sa većom koncentracijom i energijom, najavio je subotnji duel brzonogo krilo Kragujevčana Miloš Barudžić.


Duel sa Nišlijama će početi u 19:30 časova, a delioce pravde čini par Branko Radaković i Nikola Bakmaz iz Novog Sada.

I za ovaj susret je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.



Datum: 05.03.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...