x

Prvi put sa ocem - Interaktivna škola roditeljstva i kamp

Prvi put sa ocem - Interaktivna škola roditeljstva i kamp Foto: Udruženje Prvi put sa ocem

Tempo današnjeg života sve više odvaja očeve i decu, što često stvara brojne posledice – od anksioznosti kod dece do velike otuđenosti sa porodicom, kod očeva.


Da bismo to prevazišli, tokom naredna dva i po meseca pripremili smo vam Školu "Kako da (p)ostanem super tata?".  Škola se sastoji iz serije radionica, puno interaktivnog rada, individualnih konsultacija, grupnog rada i druženja, koja će vas na kreativan način podstaći i pomoći kako da budete bolji roditelj. Na kraju poslednjeg vikenda imamo kamp kao kruna rada i druženja! (ovde možete pogledati neke od naših prethodnih akcija)


Kroz Školu ćete naučiti kako da poboljšate svoje metode vaspitanja, na koji način da odgovorite izazovu modernog roditeljstva i kako da zajedno unapredimo odrastanje svoje dece.



Kako da (p)ostanem super tata - škola

Rad na stabilnosti, čvstini i otpornosti, kao i potrebnim veštinama sa kojima se očevi i roditelji uopšte susreću. Uz to podrška i razmena iskustva koju imate priliku da steknete u školi biće od najvećeg značaja za vaše uspešno roditeljstvo.


Škola je namenjena svim roditeljima kojima je nasleđe bitno bar koliko i sadašnjost i koji shvataju da bolja budućnost neće doći sama od sebe, već se za nju moramo izboriti sami – na prvom mestu kroz unapređenje sebe i radu na poboljašnju veza i odnosa sa svojim potomstvom.


Najtoplija je preporuka da i tate i mame podjednako učestvuju u programima škole! Ne postoji priča o tati koja se ne tiče mame i obrnuto – jer tata i ne postoji bez mame i van konteksta porodice. Svaki dobar roditelj mora da ima jasno razumevanje uloge drugog roditelja i pošto se uloge tate i mame dopunjuju, da bi tata bio dobar, on mora dobro da se dopunjuje sa mamom.


Za više informacija posetite naš sajt prviputsocem.com kao naše Facebook i Instagram stranice.


Datum: 02.03.2021. Autor: Udruženje Prvi put sa ocem

PROČITAJTE JOŠ...