Ozoniranje dvorane pred VI Serbian Open Indoor Meeting

Foto: SAS

Atletska dvorana na Banjici spremna je za medjunarodni 6. Serbian Open Indoor Meeting. Nakon ozoniranja dvorane ispoštovane su sve preventivne mere zaštite protiv virusa Covid-19.

Ozon je jedan najefikasnijih sterilizacionih agenasa. Kada se dostigne adekvatna koncetracija u prostoru, ozon eliminiše sve mikroorganizme, viruse, bakterije, plesan i neugodne mirise.

Glavni grad Srbije epicentar sveta atletike

Miting će se održati u sredu 24. februara sa početkom u 17.30 h, a prva disciplina biće skok udalj u muškoj konkurenciji, zatim skok u vis za žene.

U ovoj disciplini će najmladja takmičarka biti upravo naša Angelina Topić koja je ove godine ostvarila najbolji rezultat na svetu za svoje godište od 185 cm. Ona će takmičiti rame uz rame sa svetskom juniorskom šampionkom iz 2014. godine u sedmoboju i skoku u vis i evropskom prvakinjom iz 2015. godine u skoku u vis, britanskom atletičarkom Morgan Lejk koja ima najbolji rezultat  od čak 197 cm.

Elitni atletičari na VI Serbian Open Indoor Meetingu-u

U bacanju kugle gledaćemo okršaj Asmira Kolašinca i Armina Sinančevića, koji će imati konkurenciju u takmičarima iz Bosne i Hercegovine  Mesud Pezeru i Kemal Mešiću.

Miting će se ove godine održati bez prisustva publike zbog virusa Covid-19, ali će naše takmičenje prenositi nacionalna televizija RTS.

Zvanično osiguranje Serbian Open-a je Sava osiguranje.

Datum: 22.02.2021. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...