x

Sve spremno za završni turnir Kupa Radivoja Koraća 2021

Sve spremno za završni turnir Kupa Radivoja Koraća 2021

U četvrtak 11. februara 2021. u Novom Sadu počinje završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća


Finalni deo košarkaškog turnira pod nazivom “Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać” održaće se u periodu od 11. do 14. februara 2021. godine u Novom Sadu, u organizaciji Košarkaškog Saveza Srbije (KSS).


Kup Radivoja Koraća 2021 u Novom Sadu


Četvrtfinalne utakmice će se igrati u velikoj i maloj dvorani SPENS, dok će polufinala i finale biti u velikoj dvorani, nažalost bez publike zbog pandemije Korona virusa.


Turnir će od 15.00 časova prvim četvrtfinalnim mečom u maloj dvorani otvoriti Mega Sokerbet i Mladost Zemun, od 17.00 u velikoj dvorani igraju FMP – Vojvodina. Četvrtfinalni dueli se nastavljaju od 19.00 sati utakmicom Partizan NIS – Borac u maloj dvorani, a u velikoj od 21.00 igraju Crvena zvezda MTS i SPD Radnički d.o.o.


Održan žreb za Kup Radivoja Koraća 2021


Polufinala i finale igraju se u velikoj dvorani SPENS. Pobednik duela Mega Sokerbet – Mladost Zemun će u subotnjem polufinalu od 18.30 ići na pobednika meča FMP – Vojvodina, dok će bolji iz meča Partizan NIS – Borac od 21.00 sat odmeriti snage sa boljim iz okršaja Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o.


Raspored utakmica i rezultati - Kup Radivoja Koraća 2021


Ove godine, zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa Kovid-19, sve utakmice Triglav osiguranje Kupa Radivoj Korać biće odigrane bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije. Iz istog razloga, ove godine neće biti organizovan Beobasket Mini kup za pionire. Sve utakmice prenosiće televizija „Arena Sport“.


Derbi Zvezda - Partizan u polufinalu Kupa Radivoja Koraća 2021


Titulu Kupa Radivoja Koraća brani KK Partizan NIS, koji je u prošlogodišnjem finalu pobedio KK Crvena Zvezda sa 85:84. Naslovni sponzor Kup takmičenja je i ove godine „Triglav osiguranje“. (Izvor: KSS)


Datum: 10.02.2021. Autor: KSS

PROČITAJTE JOŠ...